Kudika
9 Mai 2015

Melodia care va face furori in aceasta vara la posturile de radio.

comunicat de presa:

Noul videoclip al Innei este AICI

Independenta, efervescenta si solara, cum toti o cunoastem, Sore lanseaza astazi piesa sugestiv intitulata „Umbrela mea de soare”, compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production, care beneficiaza de un videoclip realizat chiar de artista.

„Mi-a placut extrem de mult vibe-ul piesei compusa alaturi de Theea Minculescu, Serban Cazan si Smiley, mi s-a parut extrem de fresh si tocmai de aceea m-a inspirat sa fac un clip natural, fara scenarii complexe si fara zeci de oameni in spatele camerei de filmat. Am imortalizat prima mea iesire cu cortul la mare, o experienta diferita, dar extrem de frumoasa. ”, ne spune artista.

Sore este o talentata cantareata de muzica pop si actrita de televiziune, care s-a remarcat pentru rolul sau in primul serial muzical din Romania -„Pariu cu viata” si ca membra a trupei La La Band.

Din 2011, artista face parte din echipa HaHaHa Production si se concentreaza asupra carierei sale solo in muzica. Primul succes l-a obtinut cu piesa „Different”, despre care Sore spune ca o descrie cel mai bine ca om si ca artist. Au urmat single-urile „Bad Boy is Back” feat. Dorian, „Beautiful Life”, alaturi de Mihai Ristea, „Dor sa-ti fie dor”, prima piesa in limba romana, din cariera solo, „Inima” si „Magnet de frigider”.

„Umbrela mea de soare” este o coproductie HaHaHa Production si MediaPro Music.

Noul videoclip al Elenei Gheorghe iti va trezi amintiri frumoase

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: