Setari Cookie-uri

Primele imagini cu Bruce Jenner FEMEIE. "Spune-mi Caitlyn"

Tatal lui Kim Kardashian continua transformarea in femeie. Primele imagini cu noua Caitlyn.

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedeta TV si tatal vitreg al lui Kim Kardashian, care a dezvaluit in aprilie ca se considera femeie, a pozat in noua sa ipostaza pentru coperta revistei Vanity Fair, ce a aparut luni, si si-a dezvaluit cu aceasta ocazie noua identitate, Caitlyn Jenner, informeaza Mediafax.

foto interior si prima pagina: Facebook

Intr-un videoclip publicat pe site-ul revistei, Jenner spune ca aceasta coperta, care are titlul "Call me Caitlyn" ("Spune-mi Caitlyn"), reprezinta o faza eliberatoare a trasformarii sale, informeaza Reuters.

"Bruce a trebuit mereu sa spuna o minciuna. Caitlyn nu are niciun secret. Odata ce coperta Vanity Fair a aparut, sunt libera", a declarat Jenner.

Cu aceasta ocazie, Jenner a lansat si un nou cont pe platforma Twitter, @Caitlyn_Jenner, publicand mesajul: "Sunt atat de fericita, dupa o lupta atat de lunga, sa traiesc cu propriul eu. Bine ai venit pe lume, Caitlyn".

Citește și:

Contul nou creat a devenit pagina care a atins cel mai rapid un milion de fani, in patru ore si trei minute, potrivit Guinness World Records, depasind astfel pagina de Twitter a presedintelui Barack Obama, @POTUS, care a strans, luna trecuta, un milion de admiratori, in cinci ore.

De asemenea, Vanity Fair a lansat hashtag-ul #CallMeCaitlyn, pe care publicul il poate folosi pe retelele de socializare, indemnandu-i astfel pe fani sa-i transmite mesaje pozitive lui Jenner.

Kim Kardashian, fiica vitrega a lui Jenner, a scris, la randul sau pe Twitter, despre fotografiile din Vanity Fair: "Ce frumos! Fii fericit, fii mandru, traieste-ti viata in felul TAU".

Poza de pe coperta revistei a fost realizata de fotografa Annie Leibovitz, in locuinta lui Jenner din Malibu, California. Cele 22 de pagini care insotesc fotografiile releva ca Jenner a suferit o operatie estetica pentru a capata trasaturi feminine, de zece ore, in martie, dar nu a optat inca pentru o operatie de schimbare de sex.

Citește și:

Bruce Jenner, tatal vitreg al surorilor Kardashian, a devenit in aprilie cel mai cunoscut american care a anuntat in mod public ca este o persoana transgender.

Bruce Jenner, in varsta de 65 de ani, a dezvaluit ca se simte femeie intr-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, intr-o emisiune produsa de postul ABC, la aproape 40 de ani dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, in proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante din concursul de atletism. In urma acelei victorii, Bruce Jenner a primit titlul neoficial de "cel mai bun atlet din lume".

In acel interviu, Diane Sawyer l-a intrebat pe Bruce Jenner: "Esti femeie?". Fostul campion olimpic a raspuns transant: "Da, in esenta, sunt femeie".

"Oamenii ma privesc diferit. Unii pot sa ma considere un barbat macho, dar inima si sufletul meu, ca de altfel tot ceea ce fac in viata, fac parte din persoana mea, iar acea parte feminina face parte din fiinta mea. Este ceea ce sunt", a adaugat fostul campion olimpic.

Citește și:

Cunoscut de generatiile mai tinere in calitate de "patriarh" al familiei Kardashian, Bruce Jenner a acceptat sa apara in emisiunea "20/20" a postului ABC pentru a pune capat numeroaselor zvonuri si speculatii care au circulat in ultimele luni despre transformarea sa in femeie.

Anuntul facut de Bruce Jenner a coincis cu o crestere in mediatizare de care se bucura persoanele transgender in societatea americana. Hollywood-ul a jucat un rol important in acest proces, introducand in productiile sale personaje si actori transgender. Actrita transgender Laverne Cox joaca un rol principal in serialul "Orange Is the New Black" si a aparut pe coperta revistei Time anul trecut, cu ocazia unui editorial publicat in paginile revistei, intitulat "America's next civil rights frontier" ("Urmatoarea frontiera a drepturilor civile din America").

Citește și:

    Bruce Jenner, extrem de emotionat in acel interviu, purtand parul lung, a spus ca a asteptat atat de multi ani inainte de a face acest anunt, intrucat nu a dorit sa ii dezamageasca pe oameni.

    De trei ori casatorit si divortat tot de atatea ori, Bruce Jenner este tatal biologic pentru sase copii si tatal adoptiv pentru alti patru. El a spus ca nu este gay si ca nu a intretinut niciodata raporturi sexuale cu un barbat.

    Primele doua sotii ale sale - Chrystie Crownover si Linda Thompson - i-au transmis lui Bruce Jenner mesaje de sprijin, prin intermediul prezentatoarei Diane Sawyer. Cea de-a treia sotie a fostului campion olimpic, Kris Jenner, managerul si mama vedetelor din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", difuzat de postul E!, nu a dorit sa participe la aceasta emisiune.

    Unul dintre cele mai dificile momente pentru Jenner a avut loc in urma cu 19 luni, atunci cand jurnalistii americani l-au urmarit in timp ce se indrepta spre o clinica medicala unde urma sa suporte o condrolaringoplastie, o interventie chirurgicala suportata de persoanele transgender pentru corectarea dimensiunilor marului lui Adam. In acel moment, Bruce Jenner spune ca a avut ganduri suicidare, intrucat dorea sa scape de presiunea exercitata asupra lui de mass-media americana.

    Citește și:

      Dezvaluirea in fata familiei sale a faptului ca este o persoana transgender a decurs insa mult mai bine, iar cei mai mari dintre copiii lui si-au exprimat in fata camerelor de televiziune sprijinul pentru tatal lor.

      Vizionare placuta


      Kudika
      3 Iunie 2015
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.