Setari Cookie-uri

Kim Kardashian, anuntul cu care si-a socat fanii

Kim Kardashian a facut recent un anunt neasteptat. Nimeni nu se astepta la asta.

Kim Kardashian vrea sa renunte la show-ul TV care a facut-o celebra la nivel mondial, informeaza Mediafax.

Kim Kardashian si doua dintre surorile sale, Khloe Kardashian si Kylie Jenner, vor sa renunte la reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", care este difuzat de televiziunea americana E! Entertainment la nivel international, pentru a se dedica unor proiecte personale.

Starleta in varsta de 34 de ani, care este insarcinata cu cel de-al doilea sau copil, si surorile sale Khloe Kardashian si Kylie Jenner ar fi informat-o deja pe mama lor, Kris Jenner, care le este si manager, ca vor sa paraseasca reality show-ul care le-a facut celebre la nivel international.

"Vor sa isi dezvolte mai mult propriile branduri", a declarat o sursa apropiata acestora. "Nu este vorba despre faptul ca nu mai vor sa apara la televizor, insa nu mai vor sa apara in 'Keeping Up with the Kardashians' si in continuarile acestui show. Kris le-a implorat sa mai ramana in acest proiect, chiar si numai pentru un sezon. Insa ele i-au spus ca simt ca aceasta franciza si-a urmat cursul", a mai spus sursa citata.

Citește și:

Pe de alta parte, Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre surorile Kardashian, nu este pregatita sa renunte la show-ul de televiziune, intrucat simte ca acesta este unul dintre putinele lucruri stabile in viata sa, dupa recenta despartire de partenerul sau de viata, Scott Disick, cu care are trei copii.

Kim Kardashian, protagonista a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Starleta americana are o relatie cu Kanye West din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta, iar in prezent asteapta al doilea copil, un baiat.

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.