Setari Cookie-uri

Video: Madalina Ghenea apare intr-o reclama alaturi de Cristiano Ronaldo

Madalina Ghenea, alaturi de Cristiano Ronaldo, in reclama pentru primul parfum al jucatorului

Actrita si modelul Madalina Ghenea apare alaturi de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo in reclama pentru "Legacy", primul parfum al jucatorului de la Real Madrid, conform unui videoclip postat de acesta pe site-urile de socializare, informeaza Mediafax.

Check out the ad for my brand new fragrance Cristiano Ronaldo Legacy. You can view the full version here FIRST before anyone else www.cristianoronaldofragrances.com #cristianoronaldolegacyPosted by Cristiano Ronaldo on Wednesday, 9 September 2015

Cristiano Ronaldo a publicat pe retelele de socializare si o fotografie de la evenimentul de lansare a parfumului sau, in care sportivul apare alaturi de zece fotomodele. "Se pare ca totul a mers bine la lansarea parfumului meu", a scris Ronaldo, dupa acest eveniment, ce a avut loc miercuri seara.

Citește și:

La lansarea parfumului au fost prezenti si impresarul Jorge Mendes, dar si coechipierul lui Ronaldo, Pepe.
Madalina Ghenea s-a nascut in 1987, la Slatina. Cariera ei in domeniul modei a inceput pe cand avea 15 ani. In 2010, a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiana Rai Uno. Madalina Ghenea a debutat ca actrita in 2011, in comedia italiana "I Soliti Idioti", in regia lui Enrico Lando. Ea a jucat si in filmul "Dom Hemingway", in regia lui Richard Shepard, in care apare alaturi de Jude Law. Pe de alta parte, Madalina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala la editia din 2012 a Festivalului International de Film de la Roma.

Citește și:

Cea mai recenta aparitie cinematografica a Madalinei Ghenea a fost in "Youth/ La Giovinezza", de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes.
Madalina Ghenea a fost desemnata una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 intr-un top alcatuit de site-ul AskMen.com si, de-a lungul timpului, ar fi avut relatii cu actori faimosi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler si Michael Fassbender, potrivit informatiilor aparute in presa internationala.

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.