Setari Cookie-uri

Lili Sandu a fost transformata de Adrian Perjovschi intr-o gheisa contemporana!

Lili Sandu, asa cum nu ati vazut-o niciodata. Uite ce schimbare de look si-a facut.

comunicat de presa:

Lili Sandu a fost transformata intr-o gheisa contemporana de prietenul ei, hairstylist-ul Adrian Perjovschi in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”. “Ideea de a o transforma pe Lili Sandu in gheisa mi-a venit de ceva vreme, observand trasaturile ei usor asiatice. Amandoi suntem atrasi de cultura japoneza, de yoga, spiritualitate si mai ales de portul lor. A fost un shooting plin de entuziasm!”, spune Adrian.

Lili Sandu a fost mai mult decat incantata de aceasta transformare radicala: “A fost o provocare frumoasa si ma bucur mult ca l-am pe inspirat pe Adrian Perjovschi, suntem foarte buni prieteni asa ca m-am bucurat sa fac parte din proiectul lui, este un om foarte talentat, profesionist si cu multa imaginatie.”

Trasaturile naturale ale lui Lili Sandu au fost doar usor accentuate de make-up artist-ul Cristina Barsan, care, prin jocul culorilor folosite, a reusit sa-i creeze vedetei un spectaculos look asiatic: “Machiajul lui Lili Sandu este o adaptare a look-ului purtat de gheise. Am adaptat și reinterpretat machiajul in functie de trasaturile ei. Am vrut sa-i pastrez frumusetea naturala din acest motiv machiajul este unul destul de natural. M-am folosit doar de linii ascendente in conturarea sprancenelor si a ochilor, iar culorile folosite au fost negru si rosu, pentru a te duce cat mai mult cu gandul la traditionalele gheise”.

Citește și:

Imbracata intr-un delicat kimono, in viziunea stilistului Eniko Szanto, machiata si coafata in stilul traditional al gheiselor, actrita a marturisit ca a reusit foarte repede sa intre in pielea personajului propus pentru aceasta transformare radicala imaginandu-se “undeva, intr-o gradina japoneza, înconjurata de ciresi infloriti si o muzica minunata.”

Toate fotografiile cu gheisa Lili Sandu realizate de The Storyalist pot fi vazute aici: https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.