Setari Cookie-uri

In urma cu doua saptamani spuneau ca se iubesc. Acum DIVORTEAZA

Unul dintre cele mai dragute cupluri a decis sa divorteze.

Actrita americana Kaley Cuoco, interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", si sotul ei, jucatorul de tenis Ryan Sweeting, au decis sa divorteze dupa doar 21 de luni de mariaj, potrivit people.com, informeaza Mediafax.

"Kaley Cuoco si Ryan Sweeting au decis de comun acord sa puna capat casatoriei lor", a declarat un reprezentant al actritei, pentru revista People.

Potrivit acestuia, Kaley Cuoco si Ryan Sweeting doresc sa aiba parte de intimitate in aceste momente si nu vor face alte declaratii in privinta divortului lor.

Actrita Kaley Cuoco, in varsta de 29 de ani, si jucatorul de tenis Ryan Sweeting, in varsta de 28 de ani, s-au logodit in septembrie 2013 si s-au casatorit in decembrie 2013.

Actrita americana Kaley Cuoco este interpreta personajului Penny din serialul de comedie "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory", cel mai vizionat sitcom din Statele Unite ale Americii, cu o audienta medie de 20 de milioane de telespectatori pe saptamana.

Citește și:

In "The Big Bang Theory", Kaley Cuoco interpreteaza rolul amuzantei si seducatoarei Penny, o chelnerita care viseaza sa devina actrita, dar nu are curaj sa se prezinte la auditii si care isi intalneste sufletul-pereche in persoana vecinului ei Leonard, un om de stiinta putin cam "tocilar".

In octombrie 2014, Kaley Cuoco a primit o stea pe Bulevardul celebritatii - "Walk of Fame" - din Hollywood.

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.