Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Megan Fox a divortat de sotul sau

Megan Fox este acum obligata sa isi intretina fostul sot, platindu-i pensie alimentara.

Actorul Brian Austin Green a depus la un tribunal american un set de documente oficiale prin care a cerut fostei sale sotii, actrita Megan Fox, sa ii plateasca pensie alimentara, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului TMZ.com, in acele documente, Brian Austin Green, in varsta de 42 de ani, a cerut instantei sa o oblige pe Megan Fox, in varsta de 29 de ani - mama fiilor sai Noah si Bodhi -, sa continue sa il intretina financiar.

Actorul american nu a mai putut sa lucreze din cauza unor ameteli severe, care ii afecteaza echilibrul. Starul a inceput sa aiba acele ameteli dupa un accident de automobil - in care a fost implicata si Megan Fox - in luna decembrie.

O sursa din anturajul cuplului spune ca Megan s-a simtit in ultimele luni "coplesita" de asteptarile prea mari pe care le avea Brian de la ea.

Citește și:

"Despartirea dintre Megan si Brian este o poveste clasica de la Hollywood dintre doi oameni aflati in stadii diferite ale vietilor si carierelor lor. Megan e tanara si atragatoare si vrea sa lucreze, isi doreste foarte mult sa avanseze in cariera. Brian vrea o parte prea mare din timpul ei, iar ea nu-si permite asta. A fost coplesita de ingrijirea copiilor si de asteptarile sotului ei, care au stat in calea angajamentelor ei profesionale. S-au certat de multe ori in legatura cu timpul pe care ea il dedica familiei, iar asta a dus la tot mai multe probleme intre ei", a declarat aceeasi sursa.

Megan Fox a depus actele de divort in luna august, invocand motivul "diferentelor ireconciliabile" si solicitand custodia comuna a celor doi copii ai cuplului.

Cu toate acestea, despartirea lor pare sa fie "foarte prietenoasa", iar cei doi actori locuiesc in continuare in aceeasi resedinta din Los Angeles.

Citește și:

sursa imagine interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.