Setari Cookie-uri

Tot ce vrei sa stii despre Ellie White

Interviu cu Ellie White, una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania.

Cunoscuta artista Ellie White este, alaturi de sportiva Anca Sudu si femeia de afaceri Cristina Batlan, una dintre personalitatile care fac pare din campania de toamna a televiziunii DIVA - Mergi pe ritmul tau.

DIVA a ales trei reprezentante inspirationale, trei femei puternice, care au mare succes in domenii diferite: muzica, sport si afaceri, care merg acum pe drumul lor, pe ritmul lor, si care pot fi un model pentru oricine isi cauta sau doreste sa isi redescopere propriul ritm. Ellie White, Anca Surdu si Cristina Batlan isi impartasesc povestile de viata in videoclipuri emotionante, difuzate la DIVA, prin intermediul carora dezvaluie publicului DIVA felul in care - uneori impotriva tuturor piedicilor - au reusit sa isi gaseasca propriul ritm si sa paseasca in viata pe ritmul lor.

Povestile unice ale acestor femei puternice sunt, de asemenea, reflectate in designul unor pantofi uriasi pe care ele i-au decorat, in colaborare cu designerul Andreea Buga. Aceste statui reprezentand pantofi au fost realizate exclusiv pentru DIVA si vor fi expuse, mai intai, in diferite mall-uri din Bucuresti, apoi, cate o saptamana, in mall-uri din orasele Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi.

Citește și:

Ellie White a raspuns cu sinceritate unui sir de intrebari despre cariera sa muzicala, despre punctul in care se afla muzica romaneasca in prezent, despre despartirea de trupa DJ Project si planuri de viitor.

Suntem la mijlocul toamnei, cum au fost pentru tine vara aceasta si inceputul toamnei?

Pentru mine vara asta a fost putin mai libera, din punct de vedere artistic, dar mai plina din punct de vedere al vietii de familie. Pentru ca recent a venit pe lume fetita noastra scumpa si draga, Maria, asa ca perioada de vara i-am dedicat-o. O alaptez exclusiv, deci a trebuit sa stau mai mult alaturi de ea.

Ce noutati muzicale mai ai?

Pregatesc single-ul de toamna, la care voi filma si un videoclip, pregatesc si albumul la care lucrez de vreo doi ani si sper sa fie gata la finele acestui an.

Stiu ca e prematur, dar crezi ca mosteneste vreunul dintre copii talentul tau artistic?

Citește și:

Pe Mihaita l-am suprins de multe ori cantand prin casa, avem un pian si canta la el tot felul de cantecele pentru copii. De curand am fost cu totii, in gasca mare, la un concert de-al meu si, la un moment dat, Mihai nu mai voia sa se dea jos de pe scena! Cred ca are talent, ii place foarte mult pe scena, ii place sa cante.

Daca vreunul dintre ei ar vrea sa urmeze o cariera muzicala l-ai incuraja?

Da, ar avea tot sprijinul nostru. Suntem deschisi si ii lasam sa aleaga ce vor sa faca, pentru ca, in definitiv, este viata lor si ii lasam liberi, sa faca alegerile lor, greselile lor, din care sa invete. Degeaba ii spui unui copil: nu e bine sa faci asta! Pentru ca, pana nu incearca el, sa vada de ce nu e bine, nu se convinge. Asa ca vom fi alaturi de ei si ii vom sustine in deciziile pe care le vor lua.

La voi in casa se asculta multa muzica?

Da, se asculta destul de multa muzica, dar Mihaita are preferintele lui. Asa ca, de cele mai multe ori, ascultam cantecele despre Bumblee , Babyfinger sau Twinkle Twinkle!

Citește și:

Nu te-ai gandit sa lansezi un album cu cantece pentru copii?

Ba sa stii ca m-am gandit! Mihaita asculta catece pentru copii mai mult in limba engleza si m-am gandit ca, de vreme ce le tot cant alaturi de el de 3 ani, poate ca ar trebui sa lansez si un album.

La televizor mai ai timp sa te uiti?

Putin, mai dam drumul la televizor si il lasam sa mearga pe fundal, printre alergaturile dupa copii mai aruncam si un ochi la filme sau seriale. Ma uit la seriale politiste sau comedii, de cele mai multe ori, imi place Sotia perfecta de la DIVA.

Alaturi de sportiva Anca Surdu, Campioana Mondiala la gimnastica aerobica, si cunoscuta femeie de afaceri Cristina Batlan, esti una dintre personalitatile din Romania care s-au alaturat campaniei de toamna a televiziunii DIVA, care are indemnul: Mergi pe ritmul tau! Care este ritmul tau?

Unul rapid, mereu in viteza! M-am obisnuit cu viteza, acesta este ritmul meu: rapid!

Citește și:

Tot in cadrul acestei campanii DIVA - Mergi pe ritmul tau ai contribuit la decorarea unui pantof urias, creat de designerul Andreea Buga exclusiv pentru DIVA. Cum ti-ai decorat pantoful care te reprezinta?

Am creat un pantof care sa reprezinte tot cea ce este important in viata mea: muzica, familia si cariera si din acest motiv este un colaj cu fotografii din concerte si din viata de zi cu zi. Recunosc ca sunt foarte sentimentala si leg anumite obiecte de momentele deosebite din viata.

Niciodata nu am mers de departe incat sa imi pun intreaga viata pe un obiect, pana in momentul acesta. Iar acum, ca am facut-o, sunt foarte multumita.

Pantoful a devenit un statement, ma reprezinta si imi da un sentiment de bucurie. De fiecare data cand ma uit la el imi vine sa cant: traieste-ti muzica, mergi pe ritmul tau!

As vrea sa revenim la inceptul carierei tale muzicale, sunt artisti care te-au inspirat? Ai avut idoli?

Citește și:

Eu am cantat de foarte mic copil si unul dintre artistii care m-au inspirat a fost Whitney Houston. Mi s-a parut un artist desavarsit si am incercat cat am putut - nu sa o imit, ci sa invat de la ea anumite tehnici vocale si sa le aplic in stilul meu. Deci pot sa spun ca una dintre persoanele care m-au influentat foarte mult a fost Whitney Houston.

Ce parere ai despre muzica pop de acum, din zilele noastre?

Mie, personal, mi se pare ca muzica pop din Romania a ajuns in punctul in care se repeta. Sunt stiluri muzicale pe care le auzeam acum 10-15 ani si pot sa spun ca imi ofera un sentiment de placere, pentru ca eu am crescut cu genul acesta de muzica si parca imi aduce aminte de adolescenta, de tinerete. Mi se pare ca muzica romaneasca a evoluat enorm. Pe de alta parte, observ faptul ca artistii internationali din SUA sau din Europa incearca sa ne copieze stilul balcanic, ceea ce nu paote decat sa ma bucure!

Dar despre Justin Bieber sau Miley Cyrus?

Citește și:

Nu am nicio parere, sincer.

Nu ma refer neaparat la muzica, ci, mai degraba, la felul in care au evoluat carierele lor, la lucrurile socante pe care le fac.

Cred ca ei stiu mai bine de ce fac lucrurile astea. Dar ma gandesc, din punctul de vedere al unui artist, ca in momentul in care ajungi sa faci lucruri socante inseamna ca, de partea cealalta, cariera ta are cumva de suferit si trebuie sa atragi in alt fel atentia. Daca nu mai ai nimic de spus pe plan muzical, trebuie sa ai ceva de spus in alta parte. Probabil ca acesta este motivul pentru care fac aceste lucruri socante.

Am vazut ca esti foarte activa in social media, pe Facebook si pe Instagram...

Da, am aproape 1 milion de fani pe Facebook, mai folosesc si Instagram si Twitter. Pe Facebook comunic cel mai rapid cu fanii. Acest tip de comunicare ma ajuta sa imi aduc fanii mai aproape si sa ajung la persoane din domenii sau zone variate. Ca sa fiu alaturi de ei trebuie sa postez atat muzica pe placul lor, cat si lucruri cu care stiu sigur ca ei rezoneaza. La asta cred ca serveste social media, la a tine legatura cu fanii si a-ti aduce mai aproape de tine fani din diferite categorii de varste.

Ce sfat ai avea pentru un tanar care s-ar afla la inceputul carierei muzicale?

Daca stii intr-adevar ca asta vrei sa faci, tine-te de ea pana la capat! Indiferent de piedicile pe care le intampini la inceputul drumului.

Revenind la momentul in care tu te-ai desprind e DJ Project - cum a fost ruptura? Banuiesc ca nu a fost usor sa treci la o cariera solo.

Nu a fost usor, dar pentru mine a fost un pas definitoriu. Eu sunt genul de persoana care nu face alegeri doar pentru ca azi i s-a nazarit sa faca alegerea respectiva. Ma gandesc foarte mult inainte sa fac un pas si il fac in momentul in care sunt total sigura ca asta este ceea ce vreau sa fac. Despartirea de DJ Project a venit in urma unui lucru foart bine gandit. Mi-am dat seama ca asta este intr-adevar ceea ce vreau sa fac.

Normal ca nu a fost deloc usor, pentru ca am intampinat foarte multe piedici, dar asta nu m-a oprit sa merg mai departe, ceea ce mi-a demonstrat ca a fost alegerea potrivita. Momentul in care primul meu single lansat in formula Ellie White a ajuns foarte rapid pe locul 1 in topurile din Romania a fost o confirmare a faptului ca alegerea a fost una potrivita. Asa ca - da, am mers mai departe indiferent de toate piedircile care mi-au fost puse. Si crede-ma ca mi-au fost puse multe piedici.

Te cred! Daca ar fi sa o iei de la capat, daca ai avea 15 ani, ai merge pe acelasi drum?

Nu stiu ce sa spun... Din pacate sau, din fericire, da. Pentru ca muzica - stiu ca suna a cliseu - este ratiunea mea de a fi. Eu traiesc pentru muzica si prin muzica. Nu as putea sa fac altceva. Nu m-as vedea facand altceva. Poate doar sa ma duc spre actorie. Dar, intr-un final, tot la muzica as ajunge.

Nu ai avut niciodata tentatia sa faci altceva, sa dai la alta facultate sau sa iti alegi alta cariera?

Am urmat Liceul de Arta din Buzau din clasa I pana intr-a XII-a. Pentru mine, sa merg la Facultatea de Muzica a fost un lucru firesc. Nu m-am gandit ca trebuie sa ma duc la alta facultate, nici nu am luat in calcul ca ar trebui sa merg la alta facultate. A fost pasul firesc pentru mine, asa am simtit ca trebuie sa fac.

Daca ai putea sa te intorci in timp ce sfat i-ai dat lui Ellie de la 15 ani?

Sa fie putin mai indrazneata. Am fost un copil foarte emotiv si retras. Si probabil ca acum i-as da sfatul sa fie putin mai indrazneata.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.