Angelina Jolie: Sunt mandra de toate femeile curajoase si sincere

Angelina Jolie: Sunt mandra de toate femeile curajoase si sincere

Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei

Acest mesaj al Angelinei Jolie a devenit viral pe internet, fiind share-uit de femei din lumea intreaga. Trebuie sa il cititi si voi:

"In spatele machiajului si al zambetului.... sunt doar o persoana obisnuita. Multe fete ma vad ca un exemplu. Vreau ca toata lumea sa stie ca natural inseamna frumos. Multe tinere nu sunt pe deplin constiente de faptul ca in spatele aspectului perfect exista o multime de designeri, artisti si editari Photoshop.

Intregul sentiment de frumusete al celebritatilor este gresit. Voi ar trebui sa va simtiti minunate. Sa va iubiti asa cum sunteti. Nu conteaza cum aratati pe dinafara, conteaza ce este in interior.

La 40 de ani am inceput sa accept cine sunt cu adevarat. Am defecte si este in regula. Sunt mandra de toate femeile care sunt curajoase si sincera... si pot spune ca sunt suficient de frumoase asa cum sunt.

Sper sa raspanditi acest mesaj... lumea trebuie sa stie ca frumusetea interioara valoreaza mai mult decat aspectul exterior."

"Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei. Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta." - Angelina Jolie.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri