Setari Cookie-uri

Motivul INCREDIBIL pentru care filmul Spectre a intrat in Cartea Recordurilor

Spectre, noul film din seria James Bond, a stabilit un nou record mondial Guinness.

Lungmetrajul "Spectre", cel mai recent opus al francizei "James Bond", celebra pentru scenele sale de actiune, a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai ampla explozie dintr-un film, au anuntat, marti, reprezentantii Guinness World Records, citati de Reuters, informeaza Mediafax.

Actorul Daniel Craig, care interpreteaza in acest film rolul agentului 007 pentru a patra oara, actrita Lea Seydoux si producatoarea Barbara Broccoli au primit un certificat oficial din partea Guinness World Records in timp ce participau la un eveniment de promovare a lungmetrajului "Spectre", la Beijing.

Potrivit site-ului Guinness World Records, detinatorul oficial al acestui record mondial este Chris Corbould, cordonatorul efectelor speciale si miniaturale din echipa de productie a filmului "Spectre".

Citește și:

Scena cu acea explozie uriasa, care a durat peste 7,5 secunde si a avut loc in Maroc, a avut o intensitate echivalenta cu aceea generata de 68,47 tone de TNT. Explozia a rezultat din detonarea a 8,418 litri de kerosen cu ajutorul unei cantitati de 33 de kilograme de pudra explozibila.

"Spectre", al 24-lea film din seria "James Bond", a fost lansat in Marea Britanie la sfarsitul lunii octombrie, avand parte de o premiera regala si intrecand toate recordurile de box office din Regatul Unit. Pelicula a debutat pe primul loc si in Statele Unite, weekendul trecut, obtinand incasari de 70,4 milioane de dolari.
In "Spectre", actorul britanic Daniel Craig interpreteaza pentru a patra oara rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior in filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) si "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

Citește și:

Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia filmului "Spectre", al doilea din serie pe care il regizeaza Sam Mendes.
Potrivit producatorilor, intriga noului film este dominata de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care il trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizatii sinistre".

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.