Kudika
6 Decembrie 2015

El este considerat cel mai important barbat din Romania in anul 2015.

comunicat de presa:

Cele mai frumoase fotografii cu Printul George la trei anisori

Geørge (Jorge) incheie in forta anul 2015! S-a rebranduit, si-a facut propriul studio de inregistrari, Panda Music, a scos doua super piese si are noi si multe proiecte profesionale. In plus, aseara a primit trofeul Men’s Health Men of the Year 2015 pentru puterea de transformare de care a dat dovada! In luna iunie, Geørge a pozat pentru coperta revistei Men’s Health intr-o forma de zile mari! Artistul s-a pregatit intens pentru acest shooting si a facut antrenamente dupa antrenamente pentru a obtine un abdomen de invidiat. Si-a redefinit masa musculara si si-a schimbat total meniul si modul de viata. Rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor.

Drept urmare, pentru ca a avut ambitia sa inceapa cu dreptul schimbarile din viata sa, Geørge care e acum pe val cu piesa "Nimeni nu-i perfect" - care a ajuns la 3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani de la lansare - a primit aseara distinctia “Men of the Year 2015”.

"Sunt onorat sa primesc titulatura de "Men of the year 2015" a revistei Men's Health. Anul acesta a fost unul cu multe surprize. Acum m-au responsabilizat si mai mult cu acest premiu", a declarat Geørge incantat.

Dupa succesul inregistrat cu piesa "Nimeni nu-i perfect", artistul s-a gandit sa le daruiasca fanilor un cadou de sarbatori, alaturi de Anda Adam, Lora si What's Up, mai precis un colind vesel, insotit de un videoclip plin de culoare.

Foto: Imagini de Craciun cu Printul George, publicate de Kate si William

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: