Setari Cookie-uri

El este Barbatul Anului 2015 in Romania

El este considerat cel mai important barbat din Romania in anul 2015.

comunicat de presa:

Geørge (Jorge) incheie in forta anul 2015! S-a rebranduit, si-a facut propriul studio de inregistrari, Panda Music, a scos doua super piese si are noi si multe proiecte profesionale. In plus, aseara a primit trofeul Men’s Health Men of the Year 2015 pentru puterea de transformare de care a dat dovada! In luna iunie, Geørge a pozat pentru coperta revistei Men’s Health intr-o forma de zile mari! Artistul s-a pregatit intens pentru acest shooting si a facut antrenamente dupa antrenamente pentru a obtine un abdomen de invidiat. Si-a redefinit masa musculara si si-a schimbat total meniul si modul de viata. Rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor.

Drept urmare, pentru ca a avut ambitia sa inceapa cu dreptul schimbarile din viata sa, Geørge care e acum pe val cu piesa "Nimeni nu-i perfect" - care a ajuns la 3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani de la lansare - a primit aseara distinctia “Men of the Year 2015”.

Citește și:

"Sunt onorat sa primesc titulatura de "Men of the year 2015" a revistei Men's Health. Anul acesta a fost unul cu multe surprize. Acum m-au responsabilizat si mai mult cu acest premiu", a declarat Geørge incantat.

Dupa succesul inregistrat cu piesa "Nimeni nu-i perfect", artistul s-a gandit sa le daruiasca fanilor un cadou de sarbatori, alaturi de Anda Adam, Lora si What's Up, mai precis un colind vesel, insotit de un videoclip plin de culoare.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.