Setari Cookie-uri

Video: Noul videoclip al Elenei Gheorghe cu Bere Gratis este de poveste!

Bere Gratis si Elena Gheorghe lanseaza videoclipul piesei Iarna ne-a surprins indragostiti.

comunicat de presa:

"Iarna ne-a surprins indragostiti" este prima piesa dedicata magiei anotimpului rece si sentimentelor pure care se nasc in aceasta perioada, lansata de catre trupa Bere Gratis, dar si prima colaborare cu Elena Gheorghe.

"Credem ca momentul apropierii Craciunului starneste pe fiecare dintre noi sa aduca in inima celor din jur multa bucurie si multa sensibilitate. De fiecare data cand colaboram cu cineva, alegem vocea potrivita, iar Elena este vocea care completeaza foarte bine mesajul si stilul piesei. Cum in Romania iarna ne ia prin surprindere de fiecare data, speram ca aceasta piesa sa-i surprinda placut pe toti cei care iubesc si sa devina imnul oamenilor care se indragostesc iarna", declara Mihai, solistul trupei.

Piesa "Iarna ne-a surprins indragostiti" este compusa de catre Robert Anghelescu si Mihai Georgescu. Filmat pe parcursul unei zile in complexul Harmonie din Predeal, videoclipul este regizat de catre Richard si Claudiu Stan si ii aduce pe artisti intr-o poveste simpatica si amuzanta, un comic de situatie si de personaje. Inspirat de magia anotimpului si de ideea ca frumusetea sarbatorilor de iarna consta in surprizele si cadourile pe care le faci, personajul interpretat de catre Mihai, solistul trupei, doreste sa ii faca o surpriza iubitei sale, personaj interpretat de catre Elena, o cina romantica.

Citește și:

"Luna decembrie e luna mea preferata! Este luna in care, in fiecare an, lansez cate o piesa care sa surprinda emotiile unice ce ne cuprind in aceasta perioada. Ma bucur foarte mult de invitatia baietilor de a colabora pentru ca imi place piesa, are un sound special in care ma regasesc. Piesa este o felicitare muzicala pentru toti cei care iubesc acest anotimp, este o invitatie la a te bucura de iarna si de lucrurile minunate care se intampla", declara Elena.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.