Setari Cookie-uri

Valentina Pelinel, primele declaratii despre sarcina. Cum a reactionat Cristi Borcea cand a aflat vestea?

Valentina Pelinel a anuntat oficial ca este insarcinata. Iata primele declaratii despre tatal copilului.

Fotomodelul Valentina Pelinel a confirmat, luni, ca este insarcinata cu primul sau copil, precizand ca a asteptat mai mult timp pentru a face acest anunt, pentru a fi sigura ca totul merge bine in privinta sarcinii sale, informeaza Mediafax.

"Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea", a anuntat Valentina Pelinel, luni, pe contul sau de Facebook.

Pelinel a fost recent invitata in emisiunea Agentul Vip de la Antena Stars, unde a declarat ca este insarcinata in patru luni si ca va avea un baietel:

Citește și:

„ E un moment dorit si asumat. Nu te joci cu asa ceva. Nu a fost o chestie asumata numai din partea mea, ci si din partea tatalui. Nu sunt genul care sa faca surprize de genul acesta. A fost o chestie asumata de ambele parti si ambele parti sunt fericite.” - a marturisit modelul potrivit Wowbiz.

Desi nu a anuntat inca cine este tatal copilul, presa din Romania spune ca barbatul alaturi de care Pelinel va avea primul copil este nimeni altul decat Cristi Borcea.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.