Setari Cookie-uri

Kate Middleton se apuca de scris articole

Kate Middleton, o bloggerita regala. Ducesa de Cambridge scrie articole.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, va colabora cu serviciul de stiri online de la Huffington Post UK, in calitate de editorialist-invitat, pentru o zi, in luna februarie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Obiectivul acestei colaborari inedite vizeaza cresterea gradului de constientizare in randul publicului larg asupra dificultatilor prin care trec copiii diagnosticati cu maladii mintale, a precizat, vineri, biroul de presa al ducesei britanice.

Sotia printului William va invita o echipa de jurnalisti de la Huffington Post UK la Palatul Kensington, la jumatatea lunii februarie, si isi va asuma rolul de editorialist-invitat, pentru a relata intr-un articol activitatile deosebite realizate de mai multi profesori, parinti, cercetatori si experti in domeniul sanatatii mintale.

Citește și:

Una dintre organizatiile de caritate pe care ducesa de Cambridge, in varsta de 34 de ani, a acceptat sa le patroneze dupa casatoria ei cu printul William in 2011, este Place2B, care ofera sprijin material si consiliere psihologica pentru 67.000 de copii din 175 de scoli din Marea Britanie care sufera de diverse forme de maladii mintale.

Ducesa de Cambridge nu este singurul membru al familiei sale care se implica in domeniul jurnalismului. Sora ei Pippa Middleton, care a scris o serie de articole pentru revista Vanity Fair, a colaborat si cu Daily Telegraph, dar a fost concediata din functia de editorialist al acelui cotidian britanic dupa sase luni, din cauza reactiilor negative ale cititorilor.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.