Setari Cookie-uri

Fratele lui Celine Dion a murit de cancer

Vesti triste pentru Celine Dion. La doar doua zile de la moartea sotului lui Celine Dion, a decedat si fratele cantaretei.

Daniel Dion, unul dintre fratii cantaretei Céline Dion, a murit sambata, la varsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins, decesul acestuia survenind la doua zile dupa ce sotul artistei, René Angélil, a incetat din viata, informeaza nme.com, potrivit Mediafax.

In urma mortii sotului sau, Céline Dion si-a anulat cele doua show-uri pe care le avea programate pentru sambata si duminica la Las Vegas, insa nu a fost facut un anunt privitor la concertele din luna februarie.
René Angélil a murit joi, la varsta de 73 de ani, in resedinta sa din Las Vegas, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul", au declarat reprezentantii acestuia.

In august 2015, Céline Dion a dezvaluit intr-un interviu faptul ca sotul ei, René Angélil, doreste sa isi petreaca ultimele clipe din viata alaturi de ea si sa moara in bratele sale.

Citește și:

Céline Dion si René Angélil, care a fost si managerul si mentorul cantaretei, s-au casatorit in 1994. Ei au avut impreuna trei copii - René Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relatie anterioara, respectiv pe Anne-Marie, Patrick si Jean-Pierre.

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.