Setari Cookie-uri

Cum arata barbatul cu care se casatoreste Miley Cyrus?

Este oficial: Miley Cyrus se pregateste de nunta.

Cantareata americana Miley Cyrus si actorul australian Liam Hemsworth s-au logodit, cei doi decizand sa mai dea o sansa iubirii lor, dupa ce in 2013 cuplul s-a despartit dupa o relatie de patru ani, informeaza Mediafax.

Miley Cyrus, in varsta de 23 de ani, si Liam Hemsworth, in varsta de 26 de ani, sunt din nou impreuna si sunt decisi sa se casatoreasca, potrivit relatarilor din presa internationala.

Cei doi au petrecut sarbatorile impreuna in Australia, iar cantareata isi petrece weekendurile in resedinta din Malibu a actorului australian, conform vanityfair.com.

foto: Guliver/ Splash News

Totodata, recent, Miley Cyrus a publicat pe reteaua de socializare Instagram o fotografie in care aceasta poarta un inel care pare a fi unul de logodna.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Ultimul cantec/ The Last Song", in care au jucat impreuna. Cei doi s-au despartit in 2010, dar s-au impacat dupa cateva saptamani. Ulterior, cele doua vedete s-au impacat si s-au logodit in mai 2012. Totusi, in 2013, cuplul a decis sa rupa logodna.

Citește și:

Cantareata si actrita americana Miley Cyrus a devenit cunoscuta datorita serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica interpretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat in 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

foto prima pagina: Miley Cyrus, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.