Setari Cookie-uri

Monica Tatoiu, atac dur la adresa Valentinei Pelinel

In urma declaratiilor si a parerilor expuse de Monica Tatoiu legate de cel mai titrat subiect monden al inceputului de an, Valentina Pelinel a luat atitudine si, cel mai probabil, o va actiona in instanta.

De cand a anuntat ca va deveni mamica, a refuzat sa comenteze, incercand sa para cat mai fericita si pozitiva… Si totusi, Valentina Pelinel a fost deranjata de comentariile la adresa fiului ei nenascut, motiv pentru care vrea sa o dea in judecata pe Monica Tatoiu.

"Nu dau replici nimanui. Cine este in masura sa judece? Imi pare rau ca doamna Monica Tatoiu vorbeste urat la adresa copilului meu nenascut care nu are nicio vina si, in acest sens, voi actiona pe cale legala", a spus Pelinel la Antena Stars. Una dintre declaratiile care se pare ca au deranjat-o cel mai tare pe viitoarea mamica este ca fiul ei a fost numit bastard. "I-am zis sa uite ca m-a cunoscut. Din moment ce o femeie este imorala si da nastere unui bastard din egoism, merita tot oprobriul lumii", a fost o parte din declaratia Monicai Tatoiu

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.