Setari Cookie-uri

Anca Serea este din nou INSARCINATA! Ce sex va avea bebelusul?

Anca Serea, anunt neasteptat: Vedeta este insarcinata in sapte luni.

Anca Serea a anuntat oficial ca este din nou insarcinata. La doar 35 de ani, frumoasa vedeta va fi mama pentru a cincea oara, informeaza Libertatea.

Anca a declarat recent ca este gravida in sapte luni, insa a asteptat acordul medicului pentru a face public marele anunt; viitoarea mamica a luat in greutate doar doua kilograme pe parcursul sarcinii si se simte excelent.

Intreaga familie este bucuroasa ca in curand va cunoaste noul membru: un baietel.

"Probabil va fi baietel! Imi mai doream un copil! Sunt tare nerabdatoare si ma bucur de fiecare zi. Mama si Adi stiau, iar copiii au aflat din a doua luna ca vor mai avea un fratior.

Sunt binecuvantata si recunoscatoare pentru tot ce traiesc. Imi doresc sa avem un prunc sanatos. Suntem tare fericiti pentru tot ce avem. Am o sarcina usoara. Copiii sunt nerabdatori sa-si vada surioara sau fratiorul.Nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste activitatea mea. Sunt plina de energie si bucurie sufleteasca. Am achizitionat ceva hainute si accesorii, toate in culori neutre. Suntem putin incurcati cu amenajarile legate de camera, dar cand vom sti sexul precis, vom face si alte lucruri." - a declarat vedeta pentru Libertatea.

Citește și:

Anca Serea si Adrian Sina s-au casatorit anul trecut, in luna noiembrie. Cei doi mai au impreuna inca doi copii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.