Setari Cookie-uri

Prima imagine cu burtica Adelei Popescu

Adela Popescu este mai fericita ca niciodata. Este pentru prima data cand isi arata burtica.

Adela Popescu traieste cele mai frumoase clipe din viata ei; vedeta urmeaza sa fie mama pentru prima data.

Cantareata a fost invitata recent in emisiunea Vorbeste Lumea, unde si-a aratat burtica. Imbracata intr-o rochita neagra mulata, Adela si-a etalat silueta de gravida.

Cu zambetul pe buze, Adela a declarat:

"Este pentru prima oara cand imi arat burtica, ca pana acum mi-am luat camasute, mi-am luat pantalonasi, rochite largi. Aoleu ce emotii am, e prima oara cand bebelusul apare la televizor. Sa stii ca a miscat chiar de curand s sunt foarte fericita, e un sentiment unic, si am vrut pentru prima oara sa anunt aici ca totul e bine!"

De Craciun, Adela si Radu Valcan au anuntat ca vor avea un copil.

Adela a dezvaluit pe blogul ei, www.adelapopescu.eu ca momentul in care a venit Mos Craciun anul acesta a fost unul magic.

Tipete, rasete si lacrimi in lant, menite sa ne reaminteasca cat de norocosi suntem si noi, dar si minunea care se va naste inconjurata de atata iubire! Vom fi parinti, dragii nostri, si ne-am dorit sa impartasim cu voi vestea asta in perioada Craciunului, ultimul "in doi", povestea Adela.

Citește și:

Momentul in care au dat vestea a fost foarte bine pus la punct, iar surpriza a venit chiar atunci cand toata lumea era stransa in jurul bradului de Craciun:

“A venit un colet cu vestea. O fotografie cu ecografia pusa intr-o cutie metalica cu Mos Craciun, reni, zapada, stelute, cadouri, a ajuns la Radu. El a desfacut-o si a dat-o din mana in mana tuturor pe rand. Nu puteti sa va imaginati cum a fost!”, a adaugat Adela Popescu pe blogul ei.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.