Setari Cookie-uri

Hugh Jackman, mesaj pentru toata lumea dupa a cincea interventie chirurgicala

Mesajul lui Hugh Jackman a devenit viral. Actorul a suferit a cincea interventie chirurgicala de extirpare a unei excrescente canceroase de pe nas.

Actorul australian Hugh Jackman a declarat, luni, ca a suferit o noua interventie chirurgicala de extirpare a unei excrescente canceroase de pe nasul sau si a indemnat oamenii sa foloseasca crema cu protectie solara, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Hugh Jackman, in varsta de 47 de ani, a publicat o fotografie pe contul sau de pe platforma online Instagram, in care apare purtand un bandaj de-a lungul nasului sau. Aceasta a fost cea de-a cincea operatie de extirpare de carcinom bazocelular pe care actorul a suportat-o.

Hugh Jackman a fost diagnosticat prima data cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, in anul 2013.

"Un exemplu a ceea ce se intampla cand nu folosesti factor de protectie solara. Carcinom bazocelular, cea mai usoara forma de cancer, dar serioasa, in orice caz. Va rog sa folositi crema cu factor de protectie si sa mergeti la controale periodice", a scris Hugh Jackman pe Instagram.

Citește și:

Hugh Jackman a legat problemele sale de sanatate de faptul ca nu a folosit crema cu factor de protectie solara in copilaria sa din Australia.

In prezent, actorul merge la controale din trei in trei luni si a lansat o gama de creme de protectie solara pentru copii.

Carcinomul bazocelular este cea mai intalnita forma de cancer de piele, afectand mai mult de 90 la suta din pacientii cu cancer de piele din Statele Unite. Acest tip de cancer se extinde foarte rar, dar daca nu este indepartat, poate afecta sau strica tesuturile inconjuratoare.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.