Setari Cookie-uri

Angelina Jolie: Nu mi-am dorit niciodata sa am copii

Interviu fara perdea cu Angelina Jolie. Vedeta nu voia sa aiba copii.

Actrita americana Angelia Jolie, care are impreuna cu sotul sau, actorul Brad Pitt, sase copii, trei naturali si trei adoptati, a declarat in cadrul unor interviuri ca este surprinsa de faptul ca s-a indragostit si ca a devenit mama, intrucat nu spera la aceste lucruri, informeaza Huffington Post, potrivit Mediafax.

Angelina Jolie este celebra nu doar pentru frumusetea si talentul sau actoricesc, ci si pentru copiii sai.

Angelina Jolie are, impreuna cu sotul sau, actorul Brad Pitt, sase copii - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox.

Celebra actrita a declarat pentru Associated Press ca, in mod surprinzator, nu si-a propus niciodata sa devina mama.

"Este ciudat, nu mi-am dorit niciodata un copil. Nu mi-am propus sa raman insarcinata. Nu am avut niciodata grija de copii. Nu m-am perceput vreodata ca mama", a declarat Jolie. Vedeta hollywoodiana a mai facut astfel de afirmatii si in trecut, declarand pentru revista Elle aproape acelasi lucru in urma cu doi ani: "N-am crezut ca voi avea copii", a marturisit Jolie in iunie 2014. "Nu am crezut vreodata ca ma voi indragosti, ca voi intalni persoana potrivita. Provenind dintr-o familie dezbinata, cam accepti faptul ca anumite lucruri sunt ca dintr-un basm si pur si simplu nu le mai cauti", a adaugat ea.

Citește și:

Actrita din fimul "Kung Fu Panda 3" se afla in prezent in Cambodgia, pentru filmarea peliculei sale "First They Killed My Father". Filmul Netflix este bazat pe un raport din anii 1970 asupra genocidului din Cambodgia intocmit de activistul Loung Ung. Jolie are o relatie aparte cu acesta tara, intrucat aici l-a adoptat pe primul sau copil, Maddox, in anul 2002.

"Cand am ajuns prima oara in Cambodgia, acest lucru m-a schimbat", a declarat Jolie pentru Associated Press. "Mi-a schimbat punctul de vedere. Mi-am dat seama ca nu cunosteam o multime de lucruri legate de istorie pe care nu le invatasem la scoala si ca erau atat de multe lucruri despre viata pe care trebuia sa le invat si m-am simtit foarte umila", a spus ea.

Maddox o ajuta pe mama sa pe platourile de filmare din Cambodgia, dar, intr-un interviu recent, Angelina Jolie a declarat ca nu isi doreste vieti de vedete pentru copiii sai : "Am spus mereu ca daca vor deveni actori, imi doresc sa faca si altceva mai intai si apoi sa fie actori", a declarat Jolie pentru emisiunea "Today" in urma cu cateva saptamani.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.