Setari Cookie-uri

Rihanna, in concert in Romania?

Detalii despre concertul Rihannei la Bucuresti.

Surprize din partea Rihannei: Libertatea scrie despre o posibila venire a cantaretei in Romania in timpul turneului ANTI.

Deocamdata, artista nu a facut niciun anunt oficial, insa nici nu a infirmat zvonurile. RiRi nu va veni singura la Bucuresti, ci va fi insotita de The Weeknd, artistul care o insoteste prin toate show-urile din Europa.

Potrivit detaliilor aparute online, concertul va avea lor in weekendul 13-14 august 2016.

Rihanna, artista Universal Music Group intra in istoria topurilor muzicale cu noul ei album ANTI (lansat pe 28 ianuarie), care a devenit number one cu 166.000 de albume vandute in prima saptamana. Primul single de pe album, “Work”, lansat alaturi de Drake, a ajuns pe primul loc in iTunes in 91 de tari in mai putin de 36 de ore de la lansare si a fost cel mai bine vandut single digital al saptamanii trecute.

ANTI ocupa si primul loc in topul Billboard 200, dupa ce Rihanna a daruit fanilor ei mai mult de 1 milion de descarcari gratuite (ale caror coduri de compensare au fost epuizate deja in totalitate), in colaborare cu platforma globala de streaming TIDAL si Samsung.

“Work” a devenit cel de-al 27-lea single al Rihannei care intra in top 10 Billboard Hot 100, egalandu-i pe Mariah Carey, Janet Jackson si Elton John. Totusi, Rihanna a obtinut aceasta reusita mai repede decat oricare dintre acesti artisti (la 10 ani si 8 luni de la lansarea single-ului “Pon de Replay”, in vara anului 2005). Mai mult, in drumul catre varful clasamentului, Rihanna a fost intrecuta doar de un singur nume: The Beatles.

“Lansarea albumului ANTI a fost extrem de inovativa si de fidela personalitatii artistice a Rihannei iar artista isi meritata toate distinctiile primite. Rihanna e o artista si o femeie de afaceri ca nimeni alta. Suntem foarte mandri de ea.” a declarat Jay Brown, presedintele Roc Nation.

Citește și:

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.