Setari Cookie-uri

Viitoarea mama a lui Justin Bieber este cu doar 6 ani mai in varsta decat cantaretul

Tatal lui Justin Bieber se casatoreste cu o tanara de 28 de ani.

Jeremy Bieber, tatal cantaretului Justin Bieber, s-a logodit cu partenera sa de viata, Chelsey Rebelo, in timpul unei vacante petrecute de cuplu, saptamana trecuta, pe insula St. Barts din Caraibe, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Jeremy Bieber, in varsta de 41 de ani, a confirmat faptul ca s-a logodit cu Chelsey Rebelo, in varsta de 28 de ani, prin intermediul unui clip video publicat pe contul sau de pe platforma online Twitter, alaturi de mesajul "Inceputul unei noi calatorii cu Chelsey Rebelo". In filmarea respectiva, Jeremy o conduce pe Chelsey intr-un loc cu o priveliste pitoreasca, apoi se asaza in genunchi si ii arata un inel noii sale logodnice.

foto Instagram

Justin Bieber nu a fost prezent la acest moment special.

Jeremy Bieber si mama lui Justin, Pattie Mallette, au avut o relatie de aproximativ cinci ani, dar s-au despartit la zece luni dupa nasterea acestuia.

Citește și:

Totodata, Jeremy mai are doi copii, Jaxon si Jazmyn, cu fosta lui prietena Erin Wagner.

Justin Bieber, in varsta de 22 de ani, a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.

Recent, Justin Bieber a primit premiul pentru cel mai bun artist international, la gala Brit Awards 2016.

foto interior si prima pagina: Justin Bieber, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.