Setari Cookie-uri

Mesajul emotionant al Andreei Marin dupa moartea tatalui

Tatal Andreei Marin a decedat. Vedeta a scris un mesaj special care a devenit viral.

Andreea Marin a anuntat recent ca tatal ei a murit. Vedeta a scris un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, in care vorbeste despre relatia pe care o avea cu barbatul care i-a fost intotdeauna aproape.

"Acum cateva ore, sufletul si sprijinul meu de o viata, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri si mama, si bunicii mei si atatia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme... Tata a fost stalpul meu de sprijin de la primul meu pas in viata, in momentele grele si bune, neconditionat, pana in ultima clipa.

Nu as fi asternut aceste randuri aici, dar nu stiu cum altfel sa imi cer iertare fata de multi oamenii buni, de aici si de la Dublin ce ma asteptau si se bazau pe mine in aceste zile, iar eu nu voi mai putea sa le fiu alaturi... Imi pare rau si voi face tot ce pot sa repar in viitor ceea ce trebuie sa anulez astazi. Duminica ar fi fost ziua de nastere a tatei, Dumnezeu sa-l odihneasca... Va multumesc tare mult pentru intelegere si pentru linistea de care avem nevoie acum..."" - este mesajul Andreei. Acesta este insotit si de cateva imagini diin arhiva personala, fotografii cu ea si tatal sau.

Citește și:

Fanii i-au trimis mii de mesaje de incurajare.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.