Setari Cookie-uri

Kim Kardashian, complet goala la 3 luni dupa ce a nascut

Kim Kardashian, din nou goala intr-un selfie provocator la 13 saptamani dupa ce a nascut

Vedeta americana de reality-show Kim Kardashian a postat pe contul sau de Twitter o imagine in care apare complet dezbracata, dezvelind un trup uimitor, la 13 saptamani dupa nasterea baietelului sau, Saint West, al doilea copil pe care il are cu rapperul Kanye West, potrivit Daily Mail, informeaza Mediafax.

Starleta Kim Kardashian a pozat dezbracata dezvelind un trup uimitor, la 13 saptamani dupa nasterea baietelului sau, Saint West.

Aceasta a mai incercat in trecut sa doboare recordurile de vizualizari pe internet cand a pozat cu spatele complet dezgolit care lasa sa i se vada posteriorul celebru pe coperta revistei "Paper".

Kim Kardashian se pare ca incearca sa faca din nou acest lucru postand pe pagina sa de Twitter un selfie nud extrem de provocator.

Vedeta de reality-show in varsta de 35 de ani a aparut complet dezbracata, zonele intime fiind acoperite inteligent de fasii negre - intr-un instantaneu pe care si l-a facut in oglinda care lasa sa se vada baia sa luxoasa, ornata cu placi de marmura.

Citește și:

Cu pletele vopsite blond deschis, se pare ca imaginea ar fi o trimitere la o fotografie luata in urma cu cateva saptamani cand a avut o aparitie uluitoare purtand o blonda in timpul New York Fashion Week.

Vedeta a postat alaturi de imaginea sa sexy cuvintele: "Atunci cand esti gen: Nu am cu ce sa ma imbrac LOL."

Aceasta arata fenomenal in fotografia care ii pune in vedere talia supla si tonifiata, soldurile bine definite si bombate, sugerand ca si-a reintrat in forma dupa a doua sa sarcina.

Kim Kardashian si-a lasat expus si bustul sau generos care nu este acoperit de niciun sutien pentru a crea impresia unui decolteu impresionant.

Ca intotdeauna, regina selfie-urilor a pozat cu o atitudine seducatoare, parul sau despletit si lasat pe spate dandu-i o alura rebela.

Kim impreuna cu sotul sau Kanye West au devenit parinti pentru a doua oara in decembrie, cand s-a nascut Saint West, fratele lui North, fiica in varsta de doi ani a cuplului.

Citește și:

Acest selfie nu este primul in care Kim Kardashian inflameaza internetul: cunoscuta pentru instantaneele sale provocatoare, imaginea este una fireasca pentru starul din "Keeping Up With The Kardashians", fiind prima de acest gen la trei luni dupa ce a dat nastere.

Kim si sotul ei, Kanye West, au fost inclusi de revista Time in lista celor mai influente 100 de persoane din lume.

foto interior si prima pagina: Kim Kardashian, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.