Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Madonna va pierde custodia fiului sau adoptat

Madonna a inceput sa se se resemneze in fata ideii ca va pierde custodia fiului sau Rocco

Cantareata americana Madonna, care se afla in centrul unui proces de obtinere a custodiei fiului sau Rocco, pe care il are cu fostul sau sot, regizorul britanic Guy Ritchie, a inceput sa accepte ideea ca va pierde custodia acestuia, dar este hotarata sa lupte pana la capat, potrivit The Telegraph, informeaza Mediafax.

Cantareata americana Madonna a inceput sa accepte ideea ca va pierde custodia fiului sau in varsta de 15 ani, Rocco. Potrivit prietenilor acesteia, Madonna incepe sa constientizeze faptul ca nu poate sa-l forteze pe fiul sau adolescent Rocco, sa traiasca cu aceasta, in ciuda faptului ca face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l aduce acasa.

Madonna, in varsta de 57 de ani, a divortat de tatal lui Rocco, regizorul britanic Guy Ritchie, in 2009, si s-a mutat inapoi in SUA.

Impreuna cu Guy Ritchie, vedeta l-a adoptat in 2006 pe David Banda, un copil din Mali, iar potrivit conditiilor stipulate in urma divortului, care a avut loc in New York, cei doi copii urmau sa ramana cu aceasta, in SUA.

Citește și:

In decembrie, in timp ce Madonna se afla impreuna cu restul familiei sale in Europa, ca parte a turneului sau mondial "Rebel Heart", Rocco a decis sa ramana impreuna cu tatal sau si cu noua sa sotie, Jacqui Ainsley, in Londra.

Apoi, Madonna a incercat in instanta sa-l readuca pe Rocco acasa in New York, facand apel chiar la Convetia de la Haga asupra rapirii minorilor, pentru a forta intoarcerea sa.

Prietenii cantaretei, au declarat, duminica, pentru The New York Post ca aceasta s-a impacat cu ideea ca isi va pierde fiul: "A acceptat in principiu, faptul ca nu il va primi inapoi pe Rocco. Dar se agata de speranta ca acesta va veni la ea un weekend pe luna".

Aflata pe scena, in timpul unui concert in Auckland, vineri seara, aceasta a izbucnit in lacrimi spunand: "Nu exista o dragoste mai mare decat cea a unei mame pentru fiul sau", dedicandu-i lui Rocco interpetarea melodiei "La Vie en Rose". Rocco a fost vazut ziua urmatoare mergand pe bicicleta prin Londra impreuna cu tatal sau.

Citește și:

Saptamana trecuta, Madonna si Guy Ritchie au participat la o video-conferinta in New York cu judecatorul care se ocupa de lupta pentru custodia adolescentului, care le-a reprosat celor doi ca nu au izbutit sa ajunga la un compromis amiabil, inainte ca problema sa ajunga in public. O zi mai tarziu, cazul a fost audiat in Londra, Guy Ritchie incercand sa dispuna audierea acestuia sub reglementarea legilor din Marea Britanie.

Cazul se va reintoarce la Tribunalul din New York in aceasta luna, Madonna fiind rugata sa prezinte solicitarile sale. Potrivit unor surse, aceasta ar fi inclus conditia ca Guy Ritchie sa stabileasca un interval in cursul saptamanii pentru ca ea, impreuna cu fiica sa Lourdes, de 19 ani, si Mercy, in varsta de 9 ani, sa poata discuta cu Rocco. Cantareata vrea sa obtina confirmarea dreptului sau ca va avea un cuvant de spus in educatia lui Rocco si sa fie pusa la curent cu privire la anturajul fiului sau.

Citește și:

Aceasta doreste ca un adult sa fie informat cu privire la locurile unde Rocco merge la petreceri, impunand drept conditie ca Guy Ritchie sa-i asigure acestuia bodyguarzi tineri si la moda care sa-i asigure in permanenta securitatea sa, potrivit ziarului britanic The Mail on Sunday.

Madonna este hotarata ca procesul sa fie in continuare audiat in New York - unde parintii detin un control mai mare asupra copiilor lor pana la varsta de 18 ani - fata de Marea Britanie, unde le sunt asigurate mai multe libertati acestora incepand cu varsta de 16 ani.

Madonna si Guy Ritchie au divortat in 2008, dupa o casnicie care a durat aproape opt ani, pe durata careia au adoptat un alt fiu, David Banda, in varsta de 10 ani.

Celebra cantareata are si doua fiice - Lourdes Leon, in varsta de 19 ani, fiica ei biologica pe care o are cu antrenorul de fitness Carlos Leon, si Mercy James, o fetita in varsta de 9 ani, pe care a adoptat-o dupa divortul de Guy Ritchie.

Citește și:

La randul sau, regizorul Guy Ritchie are trei copii cu noua lui sotie, modelul Jacqui Ainsley, cu care s-a casatorit in iulie 2015.

foto interior si prima pagina: Madonna, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.