Setari Cookie-uri

Mesajul lui Kim Kardashian pentru toate femeile

Kim Kardashian a trimis un mesaj important tuturor femeilor dupa ce a pozat complet goala.

Recent, Kim Kardashian a publicat pe contul de Instagram o imagine in care este complet dezbracata; internetul a luat-o razna, peste tot aparand meme-uri, mesaje si tot felul de comentarii cu privire la aceasta fotografie.

Dupa ce a tacut timp de cateva zile, sotia lui Kanye West a hotarat sa trimita un mesaj oficial tuturor celor care au avut ceva de spus cu privire la selfie-ul "dezbracat".

"Buna, dragilor. Cu toata seriozitatea, nu inteleg de ce oamenii sunt atat de deranjati de ceea ce alte persoane aleg sa faca cu viata lor. Eu nu iau droguri, nu prea beau, nu am comis o crima... si, totusi, sunt un model rau de urmat doar pentru ca sunt mandra de corpul meu?

Orice as face, legati totul de filmuletul meu porno. Da, un sex tape pe care l-am facut in urma cu 13 ani. 13 ANI!!! A trecut atat de mult timp de atunci. Si oamenii inca mai vorbesc despre asta? Am trait prin jena si frica si am decis sa spun asta: cui ii pasa? Este timpul sa mergem mai departe. Nu inteleg de ce trebuie sa fiu in mod constant in aparare, sa va fac o lista cu toate realizarile mele doar pentru a dovedi ca nu mai sunt femeia de acum 13 ani.

Citește și:

Hai sa mergem mai departe. Eu asta fac.

Corpul meu ma defineste. Sexualitatea mea ma defineste. Sentimentul confortabil din pielea mea ma defineste. Imi place sa arat lumii defectele mele fara sa imi fie teama de ceea ce va spune despre mine. Si sper ca acum, pot incuraja si alte fete si femei din lumea intreaga sa faca acelasi lucru.

Sotul meu ma incurajeaza, ma accepta si ma sustine si ma ajuta sa am si mai multa incredere in mine. El imi permite sa fiu eu si ma iubeste neconditionat.

Ma simt atat de norocoasa sa fiu inconjurata de femei puternice, curajoase, independente. Lectiile de viata pe care le-am invatat de la surorile mele, mama si bunica mea, vor fi lectii pe care i le voi da si fiicei mele. Vreau ca ea sa fie mandra de cum este. Vreau ca ea sa fie confortabila in corpul ei. Nu vreau sa creasca intr-o lume in care este facuta sa se simta mai putin femeie.

Citește și:

Este 2016. Este suficient! De ce sa umilim o femeie pentru corpul ei? Nu voi lasa ca viata mea sa fie dictata de problemele pe care altii le au cu privire la sexualitatea mea. Fii tu si lasa-ma si pe mine sa fiu eu.

Sunt mama, sunt sotie, sunt sora, sunt fiica, sunt femeie de afaceri... si am voie sa fiu sexy."

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.