Setari Cookie-uri

Michelle Obama a lansat o melodie speciala pentru toate femeile

Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii are un mesaj important pentru femeile din lumea intreaga.

Michelle Obama a lansat miercuri, la festivalul South by Southwest, melodia "This is for My Girls", melodie pentru independenta femeilor compusa de Diane Warren, alaturi de Missy Elliott, Janelle Monaé, Kelly Rowland, Kelly Clarkson, Lea Michele, Zendaya si alte vedete, potrivit The Guardian, informeaza Mediafax.

Compozitoarea piesei, Diane Warren a marturisit ca piesa pe care a fost insarcinata s-o creeze la cererea lui Michelle Obama este o combinatie inedita a celebrelor melodii "We Are The World" si "Lady Marmalade".

Michelle Obama a lansat piesa inainte de a sustine un discurs in cadrul festivalului de muzica South by Southwest, desfasurat in Austin, Texas. Prima doamna a Statelor Unite a incredintat conceperea si producerea acestei pierse companiei AOL Makers. "Oda" consacrata femeilor este o initiativa a lui Michelle Obama in cadrul organizatiei guvernamentale educationale, "Let Girls Learn".

Citește și:

Compozitoarea si Michelle Obama au atras celelalte vedete care lucrasera deja in trecut cu Diane Warren. Desi Prima Doamna a Statelor Unite nu canta noua piesa, aceasta o promoveaza puternic.

"In afara faptului ca sunt cantarete exceptionale, sunt toate femei puternice. Ganditi-va la Kelly Clarkson, nu accepta orice tampenie venita din partea oricui", a declarat Warren intr-un interviu acordat revistei Billboard. "Niciuna dintre aceste femei nu se lasa mai prejos in fata vietii. Cat de tare e ca si Missy Elliott canta? Rapul ei e incredibil. A scris versurile pasajului rap si e devastator."

Piesa "This is for My Girls" poate fi descarcata prin iTunes. Veniturile stranse de pe urma piesei se vor varsa in fondul organizatiei "Peace Corps Let Girls Learn", coordonata de Michelle Obama. Melodia se integreaza in proiectul #62MillionGirls, o initiativa ce incurajeaza educatia la nivel global, demarat de Michelle Obama, despre care Prima Doamna a Americii a vorbit in cadrul festivalului South by Southwest.

Citește și:

Dupa ce a destainuit pe larg experintele personale, accentuand faptul ca au fost multi oameni care se indoiau de ea sau ii spuneau explicit ca nu va reusi pentru ca e o fata de culoare, Michelle Obama si-a exprimat intentiile in ceea ce priveste initiativele sale in privinta educatiei femeilor la nivel global.

Milioane de femeie din toata lumea nu au acces la educatie din cauza violentei, discriminarii sau sanatatii precare, a subliniat Michelle Obama, potrivit Los Angeles Times.

"Eu iau foarte personal problema asta, faptul ca 62 de milioane de fete din toata lumea nu au acces la educatie.", a marturisit Michelle Obama.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.