Setari Cookie-uri

Cea mai tare petrecere: Cum a sarbatorit Lady Gaga de ziua ei?

Lady Gaga si-a sarbatorit aniversarea cu o petrecere incendiara, alaturi de un alai de celebritati.

Lady Gaga a celebrat cu fast aniversarea celor 30 de ani, excentrica vedeta dorindu-si o atmosfera incendiara la petrecere, asa ca si-a invitat prietenele, printre care Taylor Swift, Kylie Minogue si Lana Del Rey sa faca show, transmite Entertainment Weekly, informeaza Mediafax.

Lady Gaga implineste 30 de ani luni, asa ca si-a sarbatorit ziua de nastere la brat cu logodnicul sau Taylor Kinney si alaturi de un convoi de staruri, printre care Taylor Swift, Kylie Minogue, Lana Del Rey, John Legend, Lorde si Kate Hudson, in clubul No Name din Los Angeles.

Gaga a etalat o rochie mini de nuanta galben auriu, intesata cu paiete, inspirata de moda anilor '80. Logodnicul sau mai putin ahtiat sa atraga atentia a purtat un costum monocrom. Zvonurile, paparazzi si infiltratii la petrece care au dezvaluit pentru presa momentele culminante ale serii, spun ca petrecerea pusa la cale de Gaga a fost mai clocotitoare decat gala Grammy de anul acesta.

Citește și:

La petrecerea spectaculoasa Taylor Swift a optat sa se invesmanteze intr-o salopeta neagra si sclipitoare, iar actrita Kate Hudson a purtat un pardesiu lung, bej, sub care o rochie minuscula neagra abia se zarea, dupa spusele avizilor paparazzi.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.