Setari Cookie-uri

Jon Snow si Ygritte, prima aparitie in calitate de cuplu in viata reala

Primele imagini oficiale cu Jon Snow si Ygritte in calitate de cuplu.

Kit Harington si Rose Leslie, actorii care ii interpreteaza pe Jon Snow si, respectiv, pe Ygritte, din serialul fenomen "Urzeala tronurilor", si-au facut prima aparitie in public in calitate de cuplu in viata reala, la un eveniment monden in Londra, potrivit Huffington Post, citat de Mediafax.

Dupa ani plini de zvonuri, actorii din "Urzeala Tronurilor" / "Game of Thrones", Kit Harington si Rose Leslie, si-au confirmat romanta din spatele camerelor de filmat, cand au aparut impreuna pe covorul rosu la decernarea premiilor Olivier, in Londra.

Cei doi erau afectuosi si s-au sarutat de cateva ori, spre deliciul fanilor care si-au dorit ca relatia dintre Jon Snow si Ygritte sa devina realitate.

Harrington si Leslie, amandoi in varsta de 29 de ani, au fost vazuti pentru prima oara impreuna in 2012, cand s-au intalnit pentru o perioada scurta de timp. In ciuda despartirii de atunci, cei doi au ramas destul de apropiati pana au devenit din nou un cuplu.

Citește și:

Colega lor de platou, Emilia Clarke, care o interpreteaza pe Daenerys Targaryen in serial, a confirmat intr-un fel legatura amoroasa dintre cei doi in ianuarie.

"Doamne! Stiti, ne place sa raspandim dragostea in acest show. Este un lucru frumos", a declarat Clarke.

"Este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Vreau sa spun ca exista lucruri mai rele decat sa te saruti cu Jon Snow", a adaugat aceasta glumind.

"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" se intoarce cu cel de-al saselea sezon pe 24 aprilie. Premiera HBO va fi la ora 21:00 in SUA.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.