Setari Cookie-uri

Megan Fox este insarcinata! Cine este tatal copilului?

Megan Fox va deveni mama pentru a treia oara

Actrita americana Megan Fox, in varsta de 29 de ani, a avut o aparitie surprinzatoare la CinemaCon, in Las Vegas, unde a promovat filmul "The Teenage Mutant Ninja Turtles", lasandu-si la vedere burtica de gravida, scrie usmagazine.com, potrivit Mediafax.

Burtica actritei a fost observata cand aceasta a pozat pe covorul rosu langa colegul sau de platou, alaturi de care a jucat in "The Teenage Mutant Ninja Turtles", Will Arnett.

Megan Fox si fostul ei sot, Brian Austin Green, in varsta de 42 de ani, au doi copii impreuna, Noah (3 ani) si Bodhi (2 ani).

Megan Fox nu a spus cine este tatal copilului, insa prietenii apropiati ai vedetei au declarat ca tatal este nimeni altul decat fostul sot, Brian Austin Green.

Megan Fox si Brian Austin Green s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in 2006, s-au despartit la inceputul anului 2009, dar s-au casatorit in cele din urma in iunie 2010, in Hawaii.

Citește și:

In luna august a anului trecut, Fox a intentat divortul, dupa un mariaj de cinci ani, fiind separata de Brian de mai bine de sase luni.

Desi sunt despartiti, cei doi au ramas in relatii amicale, fiind vazuti in oras alaturi de copii in numeroase ocazii.
Fox, in varsta de 29 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat rolul principal feminin in primele doua filme din franciza "Transformers", lansate pe marile ecrane in 2007, respectiv 2009.

Actrita americana a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un sondaj realizat in 2008 de revista FHM.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.