Setari Cookie-uri

Noul videoclip al lui Justin Timberlake te va cuceri imediat

Sunteti pregatiti sa auziti cea mai tare piesa a verii?

comunicat de presa:

La cateva zile de cand a lansat single-ul "Can't Stop The Feeling", prima piesa din cariera lui Justin care ajunge imediat dupa lansare pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100, artistul lanseaza acum videoclipul piesei.

"Can't Stop The Feeling" este compusa de catre Justin Timberlake, Max Martin si Shellback si este primul track din coloana sonora a filmului de animatie Trolls, din distributia careia fac parte Justin, Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden etc. Videoclipul este regizat de catre Mark Romanek.

Pe langa debutul pe primul loc in topul Billboard, piesa "Can't Stop The Feeling" cucereste deja topurile muzicale din numeroase tari, precum SUA, Canada, UK, Australia etc. In plus, in primele ore de cand a fost lansata, a ajuns pe primele pozitii in topul iTunes din peste 50 de teritorii, iar momentan este pe pozitia numarul 8 in topul global Spotify.

Citește și:

Recent, Justin Timberlake a interpretat pentru prima data live piesa "Can't Stop The Feeling" in cadrul finalei Eurovision Song Contest si este primul artist de talie internationala care urca pe scena celui mai mare show de entertainment din lume.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.