Setari Cookie-uri

EA este noua iubita a lui Leonardo diCaprio. Uite cat de frumoasa este

Leonardo diCaprio are o noua iubita top model.

Actorul Leonardo DiCaprio zboara cu avionul in mod regulat pentru a petrece timp cu fotomodelul Roxy Horner, care locuieste in comitatul Essex din Anglia, informeaza Daily Mail, citand publicatia The Sun, care a obtinut informatii neoficiale, potrivit Mediafax.

Imaginea lui Leonardo DiCaprio (41 de ani) a fost asociata de-a lungul timpului cu o serie de frumuseti, iar acum, potrivit unor relatari, a inceput o relatie cu fosta prietena a lui Joey Essex -vedeta tv, in varsta de 25 de ani, din Anglia.

Actorul a zburat in Marea Britanie pentru a se intalni marti cu Roxy Horner; au mers sa danseze in clubul Tape, iar apoi, la restaurantul londonez, foarte la moda si frecventat, Chiltern Firehouse.

O sursa a spus pentru The Sun: "Leo a stat numai langa Roxy. Dupa club au mers la restaurant, unde pareau foarte confortabili unul cu celalalt, potrivit declaratiilor unor martori", adaugand ca Roxy e o fata normala si foarte draguta.

Citește și:

"Este splendida in mod natural si are multe lucruri in comun cu Leo. Se vedea ca se bucura de timpul petrecut impreuna", a mai declarat sursa.

Ultima relatie oficiala si serioasa a lui Leo a fost cu actrita si modelul Kelly Rohrbach, dar povestea de dragoste s-a sfarsit subit in decembrie 2015, dupa doar sase luni. inainte sa se iubeasca cu Kelly, Leo a avut relatii psagere cu mai multe blonde cu picioare lungi - predominat fotomodele - printre care Toni Garrn, Erin Heatherton, Bar Refaeli, Blake Lively si Gisele Bundchen.

sursa imagini interior si prima pagina: Roxy Horner, Instagram

Actorul a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru interpretarea din lungmetrajul "The Revenant", la cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.