Setari Cookie-uri

Robbie Williams rade de Romania intr-un filmulet oficial

Cantaretul Robbie Williams ironizeaza Romania printr-un clip de cateva secunde. Fanii au reactionat imediat.

Cantaretul britanic Robbie Williams i-a lezat in mediul online pe suporterii echipei nationale a Romaniei, dupa ce ironizat nationala de fotbal intr-o reclama video pentru brandul de cafea elvetiana Café Royal, postata pe contul de Facebook al cantaretului, iar fanii acestuia au reactionat transant, informeaza Mediafax.

In video-ul respectiv, imbracat la patru ace intr-un smoching din material fin, Robbie Williams exprima: „Buna ziua, Franta. Maine (vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Frantei), pe Stade de France, echipa voastra curajoasa va da startul mult-asteptat al Euro. Cum se vor descurca baietii? Sa vedem. Romania, da? Pariez pe trei capsule ca jucatorii albastri (jucatorii echipei Nationale a Frantei-n.r.) vor invinge cu 3-0! Ne vedem in finala”, spune britanicul in timp ce soarbe un espresso si da un bobarnac unei capsule galbene de cafea (semnificand nationala Romaniei), mizand pe trei capsule albastre de cafea, simbol pentru echipa nationala a Frantei, sugerand ca respectivul brand de cafea este unul al invingatorilor si nu al invinsilor.

Citește și:

Reactiile fanilor lui Robbie Williams, dar si cele ale microbistilor nu au incetat sa apara pe pagina de Facebook a cantaretului, multi simtindu-se jigniti de mesajul acestuia.

O utilizatoare din Romania de Facebook a comentat sub videoclipul reclamei: „Data viitoare stai acasa, Robbie, nu mai veni sa canti in Romania, unde am auzit ca ai avut un public uimitor. Sunt sigura ca romanii pot supraviesui fara muzica ta. Bisous.”

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.