Setari Cookie-uri

Vesti minunate pentru fanele Sex and the City

Sarah Jessica Parker revine pe micile ecrane. Aflati aici mai multe detalii.

Actrita americana Sarah Jessica Parker va juca in noul serial de comedie intitulat "Divorce", primul sezon format din 10 episoade fiind programat sa apara in toamna, in exclusivitate pe HBO, un trailer al seriei fiind lansat de curand, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Sarah Jessica Parker a prezentat cateva opinii personale referitoare la noul serial, pe conturile de Instagram.

'Divorce' marcheaza reintoarcerea actritei la HBO de cand 'Sex And The City/ Totul despre sex' s-a incheiat in urma cu 12 ani. Creat de producatoarea si actrita britanica Sharon Horgan ('Catastrophe'), cu primul episod regizat de Jesse Peretz ('Girls'), serialul ii mai are in distributie pe actorul nominalizat la Premiile Oscar Thomas Haden Church, precum si pe Molly Shannon si Talia Balsam.

Este o povete complicata in care personajul lui Sarah Jessica Parker, Frances, initiaza divortul de Robert, sotul sau mustacios cu care are o casnicie indelungata, si alaturi de care are o fiica pe nume Lila, intr-o incercare disperata pentru un nou inceput. Lucrurile nu au fost deloc simple intre cei doi; Robert avand chiar o ' aventura emotionala' alaturi de o alta femeie, iar lucrurile se complica - astfel incat este greu de a eticheta escapada lui Robert drept adulter intrucat nimic fizic nu s-a intamplat. Dar acest lucru nu este numai despre o alta femeie, ci despre doi oameni care s-au instrainat unul de celalalt, si in timp ce Frances nu isi mai doreste o casnicie alaturi de Robert, ea spera ca divortul va conduce spre o relatie mai fericita intre cei doi.

Citește și:

'O asteptare indelungata. Sunt foarte incantata ca prietenii mei de la HBO mi-au permis sa impart cu voi o prima imagine si un prim teaser al #DivorceonHBO', a scris Parker pe pagina sa de Instagram, miercuri.
Sarah Jessica Parker nu a divortat niciodata, fiind casatorita cu Matthew Broderick din anul 1997, alaturi de care are trei copii, un fiu adolescent pe nume James si doua fiice gemene de sapte ani: Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge.

'Divorce' va fi difuzat in exclusivitate pe HBO in aceasta toamna.

Sarah Jessica Parker, in varsta de 51 de ani, a devenit celebra jucand in serialul de televiziune "Totul despre sex", dar si in continuarile pentru marele ecran ale acestei productii.

sursa imagine interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.