Kudika
17 Iulie 2016

Geo Da Silva lanseaza single-ul si videoclipul I Want You, featuring Mr. Sax

comunicat de presa

Geo Da Silva revine cu un nou single cu versuri in limba engleza si un beat dance-balcanic, "I Want You", in colaborare cu Mr. Sax.

Ca si in cazul altor piese pe care le-a lansat, Geo este si compozitorul single-ului "I Want You", alaturi de Mr. Sax. Videoclipul, o incursiune plina de distractie prin Spania si Romania, este regizat de catre Geo Da Silva, Marian Plaian si Emanuel Grigore.

"Sunt foarte incantat de aceasta colaborare. Simt ca este un nou inceput pentru mine. Piesa imi place la nebunie, iar de Mr. Sax nici nu mai are rost sa mai spun. Multumesc managerului meu, Bogdan Toma, ca a facut posibil acest lucru impreuna cu Cat Music Romania, il consider drept un cadou, cu tot cu piesele ce urmeaza, in aceasta vara", declara Geo.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

De altfel, artistul ne-a marturisit ca pentru aceasta vara, a pregatit un pachet de 3 videoclipuri speciale, pentru toti fanii din intreaga lume!

"Abia am asteptat sa lansam clipul piesei si cred ca nu am fost singurul entuziasmat. Citesc, in fiecare zi, comentarii pe retelele de socializare, in care oamenii isi exprima bucuria colaborarii dintre mine si Geo Da Silva. 'I want you' este acea piesa de dragoste, cu ritm si cu aer de vacanta!", declara Mr. Sax.

In urma cu cateva luni, Geo Da Silva a lansat o piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: