Setari Cookie-uri

Alex Velea cauta o Dulce Impacare

Alex Velea lanseaza un nou videoclip (in care apare si Antonia).

comunicat de presa:

Alex Velea lanseaza single-ul si videoclipul "Dulce impacare", in care are un invitat special, nimeni altcineva decat... Antonia.

Piesa este compusa de care Alex, alaturi de baietii din gasca HaHaHa Production si anume, Serban Cazan, Smiley, Nagy Lucian, Florin Boka si Dorian Micu.

Videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan, cel alaturi de care Alex Velea a mai colaborat si pentru clipul recent, "Degeaba". Personajul principal feminin din videoclip este Antonia. Alaturi de Alex Velea, Antonia a mai aparut si in clipul "Defectul tau sunt eu", lansat in urma cu doi ani.

Alex a anuntat recent primul turneu in SUA, care va incepe pe 4 noiembrie, o serie de mega-concerte in unele dintre cele mai importante orase, precum New York, Chicago, Detroit, Philadelphia.

Anul acesta, pana in prezent, Alex Velea a lucrat la foc intens in hub-ul de creatie muzicala – Golden Boy Society – alaturi de baietii lui de aur, Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Baiat Bun. Pe langa piesele pe care le-a compus, Alex Velea a lansat piese ca "Degeaba", “Partea a doua (Din vina ta)”, alaturi de Rashid, “Ziua mea”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.