Inaintarea in varsta pare sa fie omul negru al fiecarei femei. Punem atata pret pe frumusete incat cu greu putem concepe sa ne aratam adevarata varsta. Iar acesta nu e un fenomen recent, inca din antichitate femeile incercau sa fenteze timpul folosindu-se de metode naturale care de care mai neasteptate. Asa se explica si faptul ca avem astazi o multitudine de retete naturiste testate in timp.

1. Madonna

Regina muzicii pop a declarat in urma cu cativa ani ca a recurs la chirurgie estetica. Gestul a fost oarecum fortat de niste zvonuri aparute pe internet cu putin timp inainte. Conform acestora cantareata ar fi trecut printr-o rinoplastie, un lifting facial si injectii cu botox. Madonna a recunoscut doar liftingul facial. Orice ar face, trebuie sa recunoastem ca vedeta in varsta de aproape 52 de ani reuseste sa arate inca bine.

Foto: Kevin Mazur

2. Victoria Beckham

Victoria Beckham a recunoscut (ce e drept cam din greseala) in cadrul unei emisiuni difuzate de postul CBS ca si-a marit sanii. Nu ca nu si-ar fi dat nimeni seama de asta. Totusi fosta membra Spice Girls continua sa nege ca ar fi trecut prin alte operatii estetice desi o comparatie cu unul dintre videoclipurile formatiei ne arata spune altceva.

Photo by Getty Images/Getty Images for Burberry

3. Jessica Simpson

Jessica Simpson a recunoscut si ea ca si-a marit buzele prin injectii cu un gel pe baza de proteine, in speranta ca e mai sigur decat colagenul si pare mai natural. Totusi nu a fost chiar asa. Dupa cum declara chiar cantareata rezultatul i s-a parut fals astfel incat a asteptat cu nerabdare sa treaca cele patru luni necesare pentru ca efectele sa dispara. Mai circula zvonuri ca aceasta ar fi recurs si la implanturi mamare desi, daca e sa ne uitam la pozele mai vechi ale actritei, putem observa ca aceasta e inzestrata de la mama natura.

4. Cindy Crawford

La vremea cand defila pe catwalk faimosul top-model folosea o reteta naturista pe baza de cafea macinata si ulei de masline pentru a-si intretine tenul, cel putin asa declara aceasta. Totusi la varsta de 29 de ani modelul a recurs la proceduri cosmetice deoarece a constatat ca retetele naturiste nu o pot ajuta sa faca fata timpului. “Dupa o anumita varsta cremele mai lucreaza asupra texturii pielii insa nu ii mai pot reda elasticitatea; pot sa ma mai bazez doar pe injectiile cu vitamine, botox si colagen”, a explicat aceasta pentru revista Gala in urma cu cativa ani.

5. Kylie Minogue

O stim cu totii pe Kylie si nu putem nega ca ii admiram nu doar vocea ci si aspectul. La varsta de aproape 42 de ani aceasta are o silueta de invidiat, un corp bine tonifiat si pare mai frumoasa ca niciodata. Frumoasa cantareata australiana a discutat in cadrul unui interviu acordat acum cativa ani revistei Elle editia britanica problema imbunatatirilor estetice. Conform declaratiilor ei, a recurs la injectii cu colagen si cu botox insa nu a trecut niciodata prin interventii cosmetice mai serioase.

6. Danii Minogue

Danii Minogue a recunoscut si ea ca a ales sa recurga la operatii estetice pentru a “arata bine”, insa se pare ca nu a fost multumita de rezultate. Aceasta si-a marit sanii si si-a facut injectii cu botox. “Mi-am facut injectii cu botox deoarece vreau sa fiu cea mai buna varianta posibila a mea si sa arat cat mai bine. Nu exista corect sau gresit - e o alegere personala. […] Totusi nu m-a facut mai fericita. Daca legi chirurgia cosmetica cu fericirea sau cu perfectiunea nu vei fi niciodata fericita. Nu are de a face cu perfectiunea- asta e ceea ce oamenii nu par sa inteleaga” a mai explicat cantareata.






  • Kudika

    Cele mai favorabile zile din 2024 din punct de vedere financiar:...

  • Kudika

    6 Semne că ești cu un bărbat care te merită cu adevărat și care...

  • Kudika

    14 Lucruri pe care trebuie să le faci în 2024 pentru ca sufletul...

  • Kudika

    Claudia Pătrășcanu, internată în spital, în vacanță! Cu ce probleme...

  • Kudika

    29 de piese Disney cu 7 premii Oscar, 6 Golden Globe, 3 Grammy și...

  • Kudika

    Interviu Andreea Berecleanu: Campanie 'Mousse si suc 100% - aici...