Setari Cookie-uri

5 barfe de la premiera Sex and the City 2

Dupa ce spui DA in fata altarului, viata ti se schimba. Apare monotonia, rutina zilnica, stresul de a locui cu cineva. Iar daca in timpul unei vacante de relaxare cu prietenele apare si fostul, poti face fata tentatiei? Watch out, Carrie!

Dupa ce spui “DA” in fata altarului, viata ti se schimba. Apare monotonia, rutina zilnica, stresul de a locui cu cineva. Iar daca in timpul unei vacante de relaxare cu prietenele apare si fostul, poti face fata tentatiei? Watch out, Carrie!

Pe de alta parte, Samantha reuseste sa se bucure de viata, traind fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Parca toti barbatii sunt potriviti pentru ea, insa niciunul nu este suficient de bun pentru a-i fi partener.
Miranda, atat de obsedata de cariera ei profesionala, si Charlotte, preocupata cu cresterea celor doi copii, reusesc sa se bucure de vacanta, profitand la maxim de zilele pline de soare, de petrecerile luxoase si de aventurile din desert.

Despre ce vorbim? Despre filmul anului evident! Iata cateva barfe despre lansarea oficiala a filmului Sex and the City 2.

1. Premiera si vestimentatie

In anul 2008, la premiera filmului Sex and the City, pe covorul rosu Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis au uimit prin extravaganta, eleganta, bun gust si asemanarea cu personajele pe care le interpreteaza. Mai mult decat atat, Parker a fost atractia serii, stralucind intr-o rochie de culoarea fisticului si purtand pe cap o palarie sofisticata si ciudata.
Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.