Dupa ce spui “DA” in fata altarului, viata ti se schimba. Apare monotonia, rutina zilnica, stresul de a locui cu cineva. Iar daca in timpul unei vacante de relaxare cu prietenele apare si fostul, poti face fata tentatiei? Watch out, Carrie!

Dupa 3 ani, cele 4 actrite continua sa impresioneze prin vestimentatii luxoase, in culori puternice, insa mult prea serioase pentru tema filmului. Parker a purtat o rochie de un galben strident, creatie Valentino. Kristin Davis a ales o rochie lunga, roz bombon, fara bretele (Jean Desses). Cynthia Nixon a optat pentru clasica rochie neagra, pana in pamant si cu putina trena (Carolina Herrera), in timp ce Kim Catrall a stralucit intr-o rochie aurie, creatie Naeem Khan.

Cea care a uimit criticii de moda a fost Liza Minelli, afisand o tinuta kitchoasa si de prost gust. Ea a purtat un costum ciudat (bluza si pantaloni), transparent, cu sutienul la vedere. Tinuta a fost accesorizata cu ajutorul unor botine oribile si o bentita in jurul gatului, precum o zgarda de caine.

La premiera filmului, numeroase personalitati au fost prezente, printre care amintim: Valentino, Liza Minnelli, Mario Cantone, Evan Handler, Ashanti, Alessandra Ambrosio, Patricia Field, Noah Mills, Howard Stern, Willie Garson, Donald si Melania Trump.

2. Fashion

Pe langa sex si prietenie, filmul promoveaza si moda, un personaj invizibil, insa existent in fiecare scena. Patricia Field, stilista peliculei a reusit “performanta” de a realiza o garderoba in valoare de aproximativ 9 milioane de dolari.

Se pare ca Sarah Jessica Parker, cea care o interpreteaza pe Carrie Bradshaw, a schimbat 48 de tinute pe intreaga durata a filmului… si cum filmul dureaza 146 de minute, asta ar insemna ca odata la 3 minute sa se afiseze cu un alt outfit.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, vedetele au primit cadou toate rochiile pe care le-au purtat. Sa tot fii vedeta…

3. Vacanta exotica

Asa cum ne-a obisnuit, filmul are la baza prietenia, moda, sexul si distractia. Conform trailer-ului, Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York si Miranda Hobbes, satule de viata agitata a orasului, de problemele obisnuite cu care se confrunta femeile casatorite (+Samantha), aleg sa ia o pauza si sa mearga intr-o vacanta luxoasa, exotica, in mijlocul desertului.

Aceasta evadare este benefica pentru ele si vine exact in momentul potrivit, transformandu-se intr-o placuta aventura, in care grijile sunt lasate deoparte, iar distractia reprezinta ingredientul principal. Nu lipsesc barfele despre relatii si sex, cu care cele 4 prietene ne-au obisnuit.






4. Amenzi drastice pentru turnatori

Conform publicatiei britanice Daily Mail, Sarah Jessica Parker a interzis colegilor de pe platourile de filmare sa faca vreo dezvaluire referitoare la scenele din film.

Cum stim cu totii, actrita, pe langa rolul pe care il interpreteaza in film, detine si functia de producator executiv al filmului Sex and the City. Se pare ca in urma unei discutii, aceasta si-a avertizat colegele ca daca vor da declaratii legate de scenariu si, implicit povestea filmului, vor fi amendate drastic.
De parca noi nu stim ca este vorba despre sex, sex si iarasi sex.

5. Incasari spectaculoase

Filmul este asteptat cu sufletul la gura de fanii de pretutindeni. Producatorii sunt increzatori si siguri de faptul ca filmul va avea un succes spectaculos, asteptandu-se ca doar in trei zile sa se incaseze sume cuprinse intre 80 si 100 de milioane de dolari.

Foto: www.hepta.ro

  • Kudika

    5 ocazii romantice pentru a dărui trandafiri

  • Kudika

    5 obiceiuri zilnice ce iți fură propria fericire an după an și, cel...

  • Kudika

    5 rezoluții pentru un an în care să-ți fie bine cu tine

  • Kudika

    5 seturi de la FOREO ideale ca daruri de Crăciun

  • Kudika

    5 sfaturi pentru a-ți alege parfumul potrivit de fiecare dată 

  • Kudika

    Interviu Andreea Berecleanu: Campanie 'Mousse si suc 100% - aici...