Setari Cookie-uri

Galerie Foto: Top 10 cele mai urate funduri de vedete

Cu totii stim ca aspectul fizic conteaza foarte mult. Vedetele reprezinta adevarate modele pentru generatiile de adolescenti si de aceea este necesar sa arate perfect in orice imprejurare. Insa, desi sunt cunoscute pe plan international si paparazzi le urmaresc peste tot, multe staruri sunt certate atat cu moda, cat si cu salile de fitness si saloanele de intretinere.

42145, NEW YORK, NEW YORK - Thursday July 1, 2010. The Kardashian women hit up the Intermix clothing boutique in Soho after eating at Cipriani restaurant in NYC. Followed by a film crew, they then made another quick stop at Patricia Field, the New York stylist from Sex and the City, Ugly Betty, Confessions of a Shopaholic and The Devil Wears Prada films. PICTURED: Kim Kardashian heads to Intermix clothing boutique in Soho after dining at Cipriani restaurant with her mother and sister. Photograph: Castro, PacificCoastNews.comLocul 8 - Kim Kardashian
Cu o inaltime de doar 1,57 metri si o greutate de 53 kilograme, Kim Kardashian i-a innebunit pe barbati cu posteriorul sau mare. Desi a declarat ca este multumita de felul cum arata si ca nu ar schimba nimic la ea, Kim a fost lucrata in Photoshop pentru coperta revistei “Complex”.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.