Dupa ce am descoperit care este secretul pielii frumoase, cu un aspect mai sanatoas si daca, intre timp, ai incercat noul Dove VisibleCare ai toate sansele sa ajungi Ambasadoare Dove.

Mecanismul concursului presupune, in primul rand, crearea unui cont pe site-ul campaniei, unde poti scrie despre experienta cu Dove VisibleCare. Acest mesaj, cat mai original si convingator, alaturi de recomandarea produsului catre cinci prietene, vor inscrie participantele in competitie. La finalul fiecarei luni, in functie de numarul de voturi obtinute de la sustinatoare, va fi aleasa cate o Ambasadoare Dove. Campania va dura pana la 31 iulie.

Dove a pregatit premii speciale atat pentru cele care vor sa fie Ambasadoare cat si pentru cele care le sustin. Astfel, Ambasadoarele vor castiga o saptamana de rasfat la un SPA din Barcelona si vor deveni imaginea Dove. Saptamanal se vor acorda premii prin tragere la sorti atat celor care au votat pe site cat si celor mai active vizitatoare din forum.

Primele patru Ambasadoare au fost deja alese din competitia „Dansez pentru Tine”, pe care Dove o sustine si in acest sezon. Cele patru ambasadoare, Elena Geru, Emanuela Oprisan, Magdalena Ciorobea si Liuba Savitchi, doresc sa castige competitia si sa rezolve cazul pentru care au intrat in concurs, dar in egala masura sa promoveze frumusetea si feminitatea.
Alte cinci Ambasadoare vor fi alese lunar prin site-ul campaniei, in timp ce a sasea Ambasadoare va fi aleasa in urma actiunilor interactive cu consumatorii.

Incearca noul Dove VisibleCare si poti fi si tu Ambasadoare Dove!

  • Kudika

    Beatrice, voluntara copiilor abandonați care a transformat binele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly pune la punct insomniacii cu Pastila de somn

  • Kudika

    Sfaturi pentru a te bucura mai mult timp de hainele din piele

  • Kudika

    Cum să optimizezi spațiul de depozitare din baie?

  • Kudika

    Cum poți da părului tău o incredibilă nuanță de gloss roz?

  • Kudika

    Lucia Macovei si Catalina Coca, primele Ambasadoare Dove alese de...