Gelurile crema de dus Dove au oferit intotdeauna performante excelente in ingrijirea pielii. In 2010 Dove a lansat o gama inovatoare de geluri crema de dus cu tehnologia Nutrium Moisture.

Dupa 10 ani de cercetari, testele realizate de institute de cercetare independente, precum si testele realizate de expertii Dove si de consumatori au dovedit ca in urma folosirii zilnice, gelurile de dus Dove VisibleCare cu Nutrium Moisture™ ofera o piele mai fina si mai catifelata in doar 7 zile si o piele remarcabil mai frumoasa in doar 3 saptamani.

Specialistii Dove au creat o combinatie unica de lipide si glicerina ce poate fi absorbita in totalitate de piele chiar din timpul dusului. Noua tehnologie imbunatateste aspectul pielii, o hidrateaza si o repara. Este o combinatie unica de lipide si glicerina care actioneaza asupra pielii tale in doua feluri: mai intai ca un tampon pentru pierderea de lipide in timp ce curate pielea, apoi fortifiaza si repara pielea.

Gelurile de dus Dove VisibleCare reprezinta cea mai buna modalitate prin care poti avea grija de pielea ta in timpul dusului si prin care poti reduce pierderea de lipide si de hidratare, efecte datorate celor mai multe produse obisnuite pentru dus.

Tehnologia NutriumMoisture va fi incorporata in toate produsele Dove din Europa, incepand cu 2011.





  • Kudika

    Care este rutina de repararea și îngrijirii a părului degradat...

  • Kudika

    Arcadia Medical Beauty – un an de frumusețe și inovație

  • Kudika

    Dublă lansare pentru JABRA la IFA Berlin

  • Kudika

    Tot ce trebuie să știi despre epilarea definitivă

  • Kudika

    Top 5 filme de box office de vizionat acum la cinema

  • Kudika

    Lucia Macovei si Catalina Coca, primele Ambasadoare Dove alese de...