Setari Cookie-uri

Magdalena Ciorobea, castigatoare Dansez pentru tine: Sunt fericita, privesc cu alti ochi viitorul fetitei mele

Magda si-a dorit sa ii acode fiicei sale o viata mai buna decat cea pe care a avut-o ea. Dansez pentru tine a insemnat pentru Ambasadoarea Dove sansa de a schimba viata fetitei sale, unicul mod prin care ar fi putut sa-i ofere o casa. Sustinuta de echipa, dar si de telespectatori, Magda si-a indeplinit visul a castigat Dansez pentru tine.

Magda si-a dorit sa ii acode fiicei sale o viata mai buna decat cea pe care a avut-o ea. ”Dansez pentru tine” a insemnat pentru Ambasadoarea Dove sansa de a schimba viata fetitei sale, unicul mod prin care ar fi putut sa-i ofere o casa. Sustinuta de echipa, dar si de telespectatori, Magda si-a indeplinit visul – a castigat „Dansez pentru tine”.

Ai castigat concursul „Dansez pentru tine”. Care sunt impresiile tale dupa marea finala?

Vineri, ziua marii finale de la ''Dansez pentru tine'', a fost pentru mine a doua cea mai importanta si mai emotionanta zi din viata mea dupa cea in care am nascut. Sunt fericita, privesc cu alti ochi viitorul fetitei mele, am sansa unui nou inceput, unul sigur mai bun in care grija ca nu am un acoperis deasupra capului nu-si mai are rostul. Sunt recunoscatoare celor care mi-au fost alaturi, le multumesc sincer pentru ca azi am sansa sa ofer copilului meu o casa. Multumesc!!!

Esti ambasadoare Dove - care este mesajul tau pentru toate femeile din Romania?

Este o onoare pentru mine sa fiu Ambasadoare Dove, si profit de aceasta ocazie pentru a transmite un mesaj tuturor femeilor din Romania: stiu ca e greu sa ne gandim la noi, la frumusete, la ingrijire cand fiecare avem grija zilei de maine insa meritam cateva minute pe zi in care sa fim mai atente cu noi. Sa ne simtim mai bine in pielea noastra.

Esti de aproape doua luni in cantonament. Cum s-a schimbat viata ta in acest timp?

Am avut sansa sa ajung aici si nu gasesc nici azi cuvinte suficiente sa multumesc. Am intrat in acest concurs cu moralul ingenunchiat de greutatile pe care le-am intampinat in viata, insa, dupa doua luni de cantonament, dupa experientele extraordinare pe care le-am trait la „Dansez pentru tine” si la Dove, azi privesc inainte cu alt curaj. Am invatat sa ma pretuiesc, am invatat sa ma simt bine cu mine, in pielea mea. Sunt alta femeie, mai puternica si mult mai sigura pe ea si pe propriile puteri.

Esti mama unei fetite superbe. Cum s-a schimbat modul de ingrijire personala dupa ce ai devenit mama? De ce trebuie sa arate mamicile mai bine?

Sunt mama unei fetite minunate si pentru ca o iubesc atat de mult am incercat sa redevin femeia de dinainte de sarcina, pentru ca ea sa fie mandra de mamica ei. Dupa noua luni in care m-am ingrasat 24 de kg, cand am nascut a trebuit sa fac un efort de vointa sa slabesc. A trebuit sa am mare grija ce si cat mananc si in limita posibilitatilor sa-mi acord mai multa atentie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.