Setari Cookie-uri

Magdalena Ciorobea, castigatoare Dansez pentru tine: Sunt fericita, privesc cu alti ochi viitorul fetitei mele

Magda si-a dorit sa ii acode fiicei sale o viata mai buna decat cea pe care a avut-o ea. Dansez pentru tine a insemnat pentru Ambasadoarea Dove sansa de a schimba viata fetitei sale, unicul mod prin care ar fi putut sa-i ofere o casa. Sustinuta de echipa, dar si de telespectatori, Magda si-a indeplinit visul a castigat Dansez pentru tine.

De ce trebuie sa arate mamicile mai bine? Pentru ca fii / ficele noastre sa fie mandrii de noi, pentru ca a fi mama nu inseamna a nu mai fii femeie, dimpotriva abia dupa ce dai viata unui copil esti mai femeie ca oricand, pentru ca sarcina indulceste trasaturile oricarei femei si e cel mai bun moment sa profitam de feminitatea noastra si sa o punem in valoare.

Ca Ambasadoare sustii frumusetea adevarata. Ce ii vei povestii fetitei tale despre frumusete? Cum ai vrea sa perceapa ea aceste lucruri?

Pe fetita mea am invatat-o de pe acum ca frumusetea inseamna in primul rand curatenie. Cand va mai creste si va putea intelege ii voi povesti ca frumusetea vine din interior,ca oamenii buni sunt intotdeauna frumosi insa nu-i de ajuns, ca va trebui sa se ingrijeasca intotdeauna de trupul si sufletul ei, sa se pretuiasca, sa se simta mereu frumoasa si sa nu permita nimanui, niciodata, sa o faca sa creada altfel.

Cum o vezi pe fiica ta in viitor, atunci cand vine vorba de frumusete?

Peste ani mi-o imaginez pe fetita mea foarte cocheta. Atenta la felul cum arata, de-o frumusete delicata si-o eleganta fina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.