Setari Cookie-uri

Lucia Macovei si Catalina Coca, primele Ambasadoare Dove alese de pe site-ul campaniei

Campania de alegere a Ambasadoarelor Dove si-a desemnat primele castigatoare din concursul de pe site-ul www.ambasadoareledove.ro. Astfel, prin voturile obtinute de la prietene si sustinatoare, Lucia Macovei a fost numita Ambasadoarea Dove in luna martie, iar Catalina Coca in luna aprilie.

Ambitia de a-si depasi limitele si de a arata celorlalti ca desi este mamica si sotie, este in primul rand femeie, au determinat-o pe Lucia sa intre in competitia Ambasadoarelor Dove si prin posturile de pe site si sustinerea prietenelor sa castige.

Lucia este inspector subscriere si daune si a aflat despre concurs de la promoterii care au vizitat pe 1 martie compania.

“Vreau sa le transmit tuturor femeilor ca este foarte important sa se ingrijeasca, sa fie atente in primul rand cu ele si apoi cu cei din jur. Daca nu esti atenta cu tine, nici ceilalti nu o vor face – cred ca se merge pe principiul “Respecta-te si ai sa fii respectata”. Fiti mandre de voi, indiferent de varsta, greutate etc. Purtati-va frumusetea indiferent de varsta”, declara Lucia Macovei, Ambasadoare Dove.

Provocarea Dove, experienta unica de a fi Ambasadoare, dar si premiul cel mare, excursia la Barcelona au determinat-o pe Catalina sa intre in conurs. Catalina este redactor de frumusete la o revista pentru femei, asa a aflat de noul gel de dus Dove iar la incurajarile redactorului-sef s-a inscris in concurs.
“Incurajez femeile sa aiba mai multa incredere in propria persoana, sa fie independente (pe orice plan) si puternice. Cred ca fiecare dintre noi este frumoasa in felul ei deoarce frumusetea adevarata este frumusetea cu care ne nastem. Pe langa aceste ‘atuuri’ trebuie sa avem grija de noi, de corpul si sufletul nostru, trebuie sa ne protejam aceasta frumusete naturala. Frumusetea inseamna ingrijire”, marturiseste Catalina Coca, Ambasadoarea Dove aleasa in aprilie.

Lucia si Catalina sunt Ambasadoare Dove alaturi de alte persoane publice care apreciaza frumusetea adevarata si feminitatea. Alaturi de ele, campania este sustinuta si de dermatologi recunoscuti, atat din Bucuresti cat si la nivel local.

Campania de alegere a Ambasadoarelor este sustinuta prin site-ului www.ambasadoareledove.ro, unde femeile se pot inscrie pentru a deveni Ambasadoare Dove pana la 31 iulie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.