Setari Cookie-uri

8 sfaturi ecologice de la vedete

Jonas Brothers, Demi Lovato si actorii din Camp Rock 2 va ofera cele mai importante sfaturi ecologice pentru a ajuta la salvarea planetei. Uniti-va fortele cu gasca lor pentru a afla cum puteti sa faceti o diferenta pe planeta Pamant

Sfat ecologic 4: Mergeti pe bicicleta!

Demi Lovato spune: “Imi place foarte mult sa ma plimb cu bicicleta impreuna cu surioara mea, iar acesta este un mod excelent de a economisi energia. Nu este nevoie sa folositi masina oriunde – mai ales daca mergeti doar pana la capatul strazii. Daca va intereseaza economisirea energiei, de ce nu ii rugati pe parinti sa initieze un plan de condus pentru scoala? Copiii care locuiesc in apropiere pot merge la scoala impreuna intr-o singura masina, in loc de a merge fiecare cu o masina separata. Acesta este un mod excelent de a va comporta ecologic si de a ajuta la salvarea planetei!”

Sfat ecologic 5: Scurtati durata dusurilor!

Anna Maria Perez de Tagle spune: “Incerc sa am un comportament cat mai ecologic ori de cate ori pot. La supermarket folosesc plase refolosibile, reciclez totul si am inceput si sa fac dusuri ca la armata. Ce este un dus ca la armata? Dusul este foarte rapid pentru a utiliza cat mai putina apa. Nu trebuie sa lasati apa sa curga in timp ce aplicati sampon sau balsam pe par, asadar opriti-o pana cand este necesara!”

Sfat ecologic 6: Plantati copaci!

Alyson Stoner spune: “Fraza mea ecologica preferata este, ‘Schimbarile mici se aduna.’ Inseamna ca orice lucru minor pe care il facem provoaca un val de schimbare si toate se aduna. Fac tot ce pot pentru a ajuta la salvarea planetei – si contribui si in comunitate pentru a ajuta la raspandirea sfaturilor verzi. Am plantat foarte multi copaci cu diferiti fani si am facut si munca voluntara in comunitate. Imi place sa ii educ pe copiii care incearca sa aiba un comportament mai ecologic, dar nu stiu cum sa o faca. Implicati-va, oameni buni!”
















Sfat ecologic 7: Scoateti electronicele din priza!

Meaghan Martin spune: “Sunt destul de mandra de mine deoarece sunt foarte verde acasa. De fapt sunt putin obsedata cu ecologia, deoarece scot mereu lucrurile din priza. Scot din priza televizorul, incarcatoarele la telefoanele mobile si la laptop… Nu-mi scapa nimic! Oamenii uita ca si-au pus in priza telefonul mobil sau laptopul cand nu este necesar sa utilizeze electricitate. Faceti un efort si scoateti din priza lucrurile de care nu aveti nevoie. Ne veti multumi pentru asta peste 200 de ani!”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.