Setari Cookie-uri

Ingrijirea parului in stil eco

Primavara ne indeamna sa fim mereu frumoase si ingrijite si, mai ales, sa ne regeneram parul, supus unor factori de stres majori in timpul iernii, precum gerul, schimbarile bruste de temperatura sau aerul uscat din interior. Astazi iti propunem produse eco pentru ingrijirea parului, bogate in substante naturale, ce-ti vor face parul sa straluceasca de sanatate in aceasta primavara! Un articol de Raluca Mateescu

Daca ai parul cret sau ondulat, iti recomand acest sampon cu bere, despre care am citit numai lucruri bune pe DespreCosmetice!
Sampon lichid Cynthia Sylvia Stout - 100 g, 24,80 lei.
In ciuda incercarilor revistelor de profil de a ne convinge ca parul voluminos e tendinta acestui an, noua ne place in continuare un par lung si drept care sa reflecte lumina precum o oglinda. Cu siguranta sunteti de acord, voi toti cei cu parul prea carliontat, rebel sau umflat. "Ce n-as da sa-l mai domolesc putin!" e refrenul care va obsedeaza. Dorinta vi s-a indeplinit cu Cynthia Sylvia Stout. Berea neagra confera greutate si cuminteste parul care pana mai ieri zbura in toate directiile. Pentru stralucire, inseparabila de notiunea de "par drept", folosim suc si ulei de lamaie, si ca sa ne incoronam opera, drojdia de bere plina de proteine naturale hidrateaza si reface firul de par.
Produsul este disponibil in magazinele Lush.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.