Setari Cookie-uri

Ingrijirea parului in stil eco

Primavara ne indeamna sa fim mereu frumoase si ingrijite si, mai ales, sa ne regeneram parul, supus unor factori de stres majori in timpul iernii, precum gerul, schimbarile bruste de temperatura sau aerul uscat din interior. Astazi iti propunem produse eco pentru ingrijirea parului, bogate in substante naturale, ce-ti vor face parul sa straluceasca de sanatate in aceasta primavara! Un articol de Raluca Mateescu

Se spune ca femeile roscate sunt extrem de senzuale, iar, daca vrei sa-ti colorezi parul in aceasta nuanta intensa si pasionala, nimic nu este mai bun decat colorarea naturala, cu henna pura!
Henna Rouge Lush - 325 gr, 42,80 lei. Cu rosu nu dai gres niciodata. Henna persana de cea mai buna calitate este amestecata cu unt de cacao pentru a adera mai bine pe par. Completam cu suc de lamaie pentru extra-stralucire, rozmarin pentru intarirea radacinilor si ulei de cuisoare care mentine pielea capului intr-o stare buna. Iti este permis sa incerci acest tip de henna numai daca iti doresti cu adevarat rosu intens (ai sa vezi!). In caz contrar, alege dintre celelalte variante.
Produsul este disponibil in magazinele Lush.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.