Targul pentru O Viata Sanatoasa: inainte de Craciun 18-20 decembrie

Targul pentru O Viata Sanatoasa: inainte de Craciun 18-20 decembrie

Va asteptam si in luna decembrie, intre 18-20, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) la Targul pentru O Viata Sanatoasa.

Va asteptam si in luna decembrie, intre 18-20, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) la Targul pentru O Viata Sanatoasa.

Va vor incanta privirile si gustul produse alimentare naturale traditionale si BIO (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri), produse cosmetice naturale si BIO (creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri, sapunuri), produse de curatare naturale si BIO (detergenti de vase, detergenti de imbracaminte), vopseluri naturale si BIO, accesorii imbracaminte, hand-made, edituri. Bineinteles ca nici de aceasta data nu va lipsi sectiunea BIO.

Atat organizatorii cat si expozantii va asteapta cu preturi de producator si cu nenumarate surprize si promotii.

In luna decembrie la Targul pentru O Viata Sanatoasa va asteapta, ca de fiecare data, noi surprise: il vom avea invitat special pe MOS CRACIUN, care va sta pe tronul lui si va asculta dorintele copiilor. Pentru prezenta Mosului trebuie sa ii multumim Teatrului de Papusi Libelula. De asemenea, va continua campania de informare privind Turburarile in alimentatie, campanie care se va materializa prin prezenta la eveniment a unui specialist in tulburari de digestie care va oferi recomandari practice asupra modului de alimentatie. Nici de aceasta data nu va lipsi screening-ul comportamentului alimentar oferit gratuit de www.medicpentrutine.ro.

Noi va oferim un mod relaxant si placut de a va aproviziona cu cele necesare, o alternativa la mersul la cumparaturi atat de obositor din week-end.

Astfel, cumparaturile dumneavoastra vor deveni mult mai ieftine si mai agreabile.

Va asteptam si la aceasta editie a Targului pentru O Viata Sanatoasa pentru a va aproviziona cu cele necesare inainte de Sarbatori.

Programul targului este intre 10.00- 20.00.
Intrarea este libera.

Pentru detalii acceseaza www.latarguri.com.

Eveniment organizat de Lalla Events si Hello Events.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri